Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum.
Hayır kardeş internetten bende indirdim bir ara bende de oluyordu onun sebebi sürümü bittmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: batmanyolu
Merhaba arkadaşlar Euro Truck Smilutor 2 oyununu internetten indirdim, sorunsuz bir şekilde yükledim. Fakat çalıştırınca Euro Truck Smilutor 2 çalışmayı durdu hatası çıkıyor. Acaba directx ten midir diye düşündüm. directx11 i yükledim fakat aynı şekilde çalışmayı durduruyor. Hatanın resmini yükledim. Yardımlarınız bekliyorum.
Ben orijinal kutulusunu almıştım. Hiçbir sorun çıkmıyordu. Son sürümünü yüklediğimde ara sıra çalışmayı durduruyordu. Ama bugünler de kendiliğinden o sorun ortadan kalktı. Tahminimce hem sürüm ile ilgili olabilir ve hem de ekran kartı sürücüleri ile igili olabilir. Ekran kartı sürücülerinizi bir güncelleyin isterseniz.
aynen ekran kartı sürücülerini güncelleyince sorun çözüldü tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme