Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 yılında sıfır aldığım ve severek kullandığım dizel ford focus marka aracımı sattım. Şimdi araç beğenemiyorum bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sattığım aracım daha 20.000 km de hiç boyasız bir araçtı neden sattığımı hala bilmiyorum ve pişmanım. bütçe 40.000 ile 55.000 arası düşük km li hatasız boyasız ve focusu aratmayacak bir araç arıyorum bulamıyorum.

• Benzinli araç bakın, yapılan kilometre için dizel çok gereksiz.
  • Öyle ama benzinli sevmiyorum dizel takıntı olmuş artık
  • Hocam peki ödediğiniz dizel farkını satarken çıkarabiliyor musunuz takıntı uğruna zarar etmeyesiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landland

Arkadaşlar 2011 yılında sıfır aldığım ve severek kullandığım dizel ford focus marka aracımı sattım. Şimdi araç beğenemiyorum bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim sattığım aracım daha 20.000 km de hiç boyasız bir araçtı neden sattığımı hala bilmiyorum ve pişmanım. bütçe 40.000 ile 55.000 arası düşük km li hatasız boyasız ve focusu aratmayacak bir araç arıyorum bulamıyorum.

hakkaten saçmalamışsınız. hem severek kullanıyorsunuz hemde satıyorsunuz. üstelik araç 20 bindeymiş daha. öyle araç bulmak için yine sıfır almanız lazım gibi..
  • seat leon 1.6 tdi sıfır km alın 55000 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.