2006 Model ford focus 1.6 TDCi Ghia alaca nasipse.Araba otomatik vites ve 150 binde.Trigger kayisi 135.000 de degismis ,turbosu yenilenmis,bakimlari yapilmis.Ve arabada yok yok gibi bir durum var. Sorum su sizlere
1- Her otomatik vites cvt mi oluyor ?
2-Nasil alinasi bir araba midir ?
simdiden cok tesekkurler,
Bilen yok mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam inşallah almamışsındır konuyu yeni gördüm ,
Focus 2 ve 2,5 kasaların Tdci Otomatikleri alınmaz yani Dizel+Otomatikleri sıkıntılı şanzıman.
Benzinli otomatiklerde böyle bir sıkıntı yok , benzinli otomatiklere bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
Focus 2 ve 2,5 kasaların Tdci Otomatikleri alınmaz yani Dizel+Otomatikleri sıkıntılı şanzıman.
öncelikle cvp yazdigin icin cok tesekkurler.Yok almadim gidip arabayi inceledim.Icim kalmadi desem yalan olur.150 binde idi ama hep bakimlar ford tarafindan yapilmisti arti ghia modeli full + büyük orjinal navigasyonu vardi.Ama gel gelelim cvt olmasi olay kötü etti. Bakalim artik baska arabalara bakiyorum. kismet artik hayirlisi :)
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan033
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
öncelikle cvp yazdigin icin cok tesekkurler.Yok almadim gidip arabayi inceledim.Icim kalmadi desem yalan olur.150 binde idi ama hep bakimlar ford tarafindan yapilmisti arti ghia modeli full + büyük orjinal navigasyonu vardi.Ama gel gelelim cvt olmasi olay kötü etti. Bakalim artik baska arabalara bakiyorum. kismet artik hayirlisi :)
Sevindim hocam almadığına Benzinli+Otomatik bakın onlar sorunsuz.