Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım edin iPhone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nolursunuz yardım edin benim bir iPhone 5s im var sağ üst köşeye eleyince biraz içine giriyor sağ tarafın ekrana dokanıncada çıt diye ses geliyor telefon daha 3 aylık hiç düşmedi çizik yok ve sağ taraf ekran hafiften sararmaya başladı karanlıkta azıcık beli oluyor garantisi var garantiye gitse ne olur para isterlermi yada değiştirirlemi cihazda kılcal çizik bile yok sırf meatl kılıf ve 100 tl ilk kırılmaz camla kulanıldı lütfen cevap verin çok önemli bedavaya tamir ederlermiYaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osman ayni konuyu 3 farklı yere yazmanın amacı ne?

Osman sakin ol ve yetkili servise sorunları ayni şekilde anlat ve teslim et ücretsiz değişim yapacaklardır. Ama gelecek olan Sıfır 5s te de günün birinde bu bahsettigin çit çit ve esneme olacak bundan kaçarın yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgilendirme için sağolun

• Panikle ne yaptığımı bilememişim telefonda kılcal bile çizik olmayınca ama ekran satarafı basınca haften içine gitirmesi ve ses çıkarnıca apell bu telefon darbe görmüştür demesinden korktum bide sizce yenisyle değiştirsinler diye olmayan sorunlar söyleyimi şimdi den çok teşekür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.