Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım edin şu tuş kilidi devreye girince sinyalin gitmesine çözüm bulalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin şu tuş kilidi devreye girince sinyalin gitmesine çözüm bulalım.

her şeyi denedim olmuyor. :(

• türkçeye çeviri mi istiyorsun?!

http://www.tuaw.com/2007/10/19/fixing-iphone-signal-loss/

bu sayfa ile ilgili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 16 Ocak 2008; 9:24:34 >
  • Nasıl yapılacağı konusunda yardım rica ediyorum.
  • dostum orda anlatılan sıkıntıda uyku/bekleme moduna geçince sinyal kaybolması... çözüm olarak da gene John Tool applicationdan bahsediyor.. Summerboard'un uyku modunda bile sinyal almasını sağladığı bir özelliği kullanarak ve yazdığı ufak bi programla (John Tool app) işi çözmüş...

http://ericasadun.com/ftp/Misc/JohnTool/

Programı yükle ama her reboot yaptığında telefonu programı bir kere daha çalıştır diyor, çünkü bilgileri temp file da tutuyormuş...

benim anladığım bu walla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 16 Ocak 2008; 10:09:31 >
  • ayrıca John Tool app. installer da varmış...
  • Herşeyi denedim john tool dosyasını application içinede attım ama ondan sonra neyapacağımı bulamadım.
  • John tool installer da kurdum çalıştırdım, reboot ettim cihazı açtığımda programı çalıştırdım, sorun yine aynı cihaz bekleme moduna girince wirelles ve sebeke gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekleme moduna geçince bende de wireless ve edge gidiyor ama telefon çalışmaya devam ediyor... yani arama gelirse telefon çalıyor falan...
    senin sıkıntın da bu şekilde mi?!

eğer öyleyse ve bu normal deilse... sorun bende de var
  • bende şebeke gidiyor, wirelles edge yiyim telefon tuş kilidine girince şebeke gidiyor ayar oldum kırmak ta istemiyorum gece 5 e kadar uğraştım, uyuz oldum uyuzz.....
  • doğru walla haklısın... ne diiim... umarım birileri derdine çare olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdincm

bende şebeke gidiyor, wirelles edge yiyim telefon tuş kilidine girince şebeke gidiyor ayar oldum kırmak ta istemiyorum gece 5 e kadar uğraştım, uyuz oldum uyuzz.....

arkadaşım sen restore ettinmi cihazı,kayıtlımı,sim card ın eskimi yeni mi?bunlarda önemli!!!!!
  • Arkadasım aynı sorun bendede var.Tus klidini devreye sokunca sebeke tamamen gidiyor.Devreden cıkarınca tekrar geliyor.Cihaz şarz olurken hiç bir şekilde gitmiyor.Butun forumları araştırdım ama malesef çözümü yok yanı en azından bulamadım.
    Yabancı forumları araştırdım.başka insanlarda var ve takip ettiğim kadarıyla sanırım telefonun hardware sorunu bu.Apple store'lar iade alıyorlarmış telefonu ,tenisini veriyorlarmış.Sanırım başka cagresi yok.Bende usa ya geri yollamayı dusunuyorum.
  • arkadaşlar bu sorun galiba 1.1.2 ye özgü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

arkadaşlar bu sorun galiba 1.1.2 ye özgü..

peki 1.1.2 versiyon cihazları 1.1.1 versiyon yapıp kullanabılıyormuyuz?
  • Arkadaslar cihaza hard reset attim tekrar yukledim sinyal sorunu ortadan kayboldu.
  • abicim hard reset nedir ? ben yanlıs bişeymi yapıyorum acaba?
  • Arkadaslar usb kablosu takili oldugundan dolayi olmus gibi algiladim kusura bakmayin. ama bir yontem var cihaza bluthot kulaklik tanitinca sorun cozuluyormus.
  • ewet telefon sarzda oldugu surece sleep mode da bıle olsa sebeke gitmiyor.kulaklıgı bı denıyım ben yazarım neticesini ama sanmıyorum
  • arkadaşlar sorunu cözebildiniz mi..
  • Sorunu olan arkadas, elinizde ne var configurasyon yazin once. Telefon version, sim kart vs vs. Ona gore problemi bulalim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.