Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN YOKSA KAFAMDA SAÇ KALMIYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben server kurdum fakat ve bu server ağ üzerinden bi kaç arkadaş oynuyacaktık fakat serveri kurdum hiç bi hata çıkmamasına rağmen. oyunu çalıştırdığımda server seçme yeri çıkmıyor ve direkt kullanıcı adı ve şifre ekranı geliyor. hadi dedim bu normaldir belki ağ olarak kurulan serverlar böledir dedim bi baktım oyuna bağlandıktan tamı tamına 1 dakika sonra oyundan dc oluyom. anlayamadım gitti
    makinaımın özellikleri güçlü ama nedn böle yapıyo bir türlü anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacxtar -- 3 Eylül 2006; 21:00:03 >

• arkadaşlar acil cevap plss.. yardımınıza gerçekten çok ihtiyacım var yoksa kafayı yicem
  • dc olayını bilmiyorum ama direk ıd ve pass istemesi normaldir tek bir server var die biliyom çünkü başka büyük serverlardada oluyo
  • istemesi mi? istememesi mi? normal anlamadım
  • Bunun Makinan ile bi alaqası yok. Launchere port olarak ne yazıyorsun sen onu söyle 55901 yazrsan senin anlattığın gibi olur default port : 44405 tir

port olarak 44405 öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 4 Eylül 2006; 0:57:33 >
  • evet cronic kardes 55901 yapıyorum ;
    IP Ayarları

d:\muserver\CS\Connectserverlist.dat
    d:\muserver\CS\data\Connectserverlist.dat
    d:\muserver\CS\data\Serverlist.dat
    d:\muserver\Data\IpList.dat
    d:\muserver\Data\Lang\chs\commonloc.cfg
    d:\muserver\Data\commonserver.cfg (dil seçeneğini değiştirmeyin)

bunların hepsininin içindeki potları 44405 mi yapıcam yoksa bi kaç tanesin in mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacxtar -- 4 Eylül 2006; 2:16:16 >
  • yokmu cevap
  • ya launcher diyorum Buradaki Portları ellemeyeceksin

oyuna girerken launchere ip ve port yazıyorsun ya

ip olarak localip ve port (44405) yazacaksın.
  • daha önce 44405 yadığımda girmemişti şimdi sen söledikten sonra tekrar denedim ve girdi

Soruma Yardımcı Olduğun için Çok Teşekkürler Cronic45

Oh bea artık arkadaşın çenesinden kurtuldum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.