Şimdi Ara

arkadaslar lütfen yardım edin yoksa sistemi satıcam!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bundan önceki sistemim coreduo2 idi ve orjinal fan idi ve sistem gayet sessizidi, gece uyurkene bile fark ettirmeyecek kadar, ama sistemimi değiştirdim ve X6 1055T AMD PHENOM sistem aldım kendi orjinal fanı ustunde performans cok güzel ama, gecenin en sessiz vaktinde bu fan sesi nerdeyse arka odadan bile duyulacak kadar belirginleşiyor, normalde uyurkene bile pc açık uyurdum ve suan bu fan sesi beni acagip soguttu bilgisayardan, ve o kadar uzman biri de değilim, istanbulda oturuyorum, bana satın alabilecegim yeni daha sessiz bir fan için, önerileriniz uygun fiyata satılan yer dükkan bu tür bilgilendirin lütfen, acayip sogudum bu pc den çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail8484 -- 29 Mayıs 2012; 20:21:08 >

• vatan bilgisayarın soğutma kısmında o sokete uyumlu fanları bulabilirsiniz tabi seslimidir sessizmidir orasını bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir 12 cm fanı olan soğutucu sessizlik konusunda işinizi görür tavsiyem sunbeam core contact freezer vb soğutulardan yana olacaktır. bunun dışında eğer anakartınızın fan kontrol programları varsa onları da deneyin. x6 soğutucaları normalae göre sesli çalışan soğutucular. fanları çok küçük ve hızlı dönmesi gerekiyor. keza hızlı da dönüyor 6000 deviri geçebiliyor(bios verilerine göre) yük altında ve dayanılmaz bir hal alıyor sesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.