Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım gece uyku girmiyor gözüme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ea2 sıralamam 19600 puanım ise 325.324 ;istediğim bölüm ise istanbul üni. ingilizce iktisat geçen sene 22100. sırayı almış en son ve taban puanı ise 321 di.evet çoğunuz muhtemelen girersin diyecek ama dün rehber hocama gittim biraz temkinli konuştu sizce girme şansım nedir ve aynı zamanda girersin diyorsanız sizce marmara ingilizce iktisata girme ihtimalim nedir o da geçen sene en son 15600. yü almış lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

• Şöyle bi gerçek var ki bu sene taban puanlar yükselicek çünkü aynı puan gecen seneyle bu sene arasında sıralama farkı gösteriyor bu sene daha gerilerde oluyor sıralaması.Ancak kontenjan artısı vs gibi şeylerle avunmaya çalısıyor çoğu insan ben sanmıyorum o kadar etkisi olacağını belki 60-70 binlerden sonra etkisini gösterebilir ancak bu sene taban puanlar daha da yükselicek.Senin durumuna gelince arada baya fark var rahat girersin gibi geliyor.Sıkıntı yapmana gerek yok ancak Marmara iktisat için pek umutlanma.
  • iide arkadaşım kesin girersin ki. istanbul üni iktisata %100 hatta hayırlı olsun

ama marmara için umutlanma evet. genede şansını deneyip yazarsın tercihlerde.
  • çok saolun arkadaşlar rahatlatıyorsunuz =) ciddi manada dünden beri telaştayım.aslına bakarsanız çoğu kişi marmara ingilizce iktisat yerine istanbul ingilizce iktisatı öneriyor bu konuda ne düşünüyorsunuz peki?çevremdeki insanlara sorduğumda hemen hemen hepsi bence istanbul ünisini tercih etmelisin diyorlar.
  • Benim bu iktisat-işletme gibi bölümlerle aram düsüncelerim hiç iyi degil,yine de senin tercihin gitmek istiyorsan düsünme hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.