Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yarına kadar zamanım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce iPhone 3gs 8 gb mi? Casper VIA a3216 mı? iPhone 3gs 960 Tl Caper VİA a3216 850 Tl. Başka telefon önermeyin lütfen.Fiyatlar ÖZŞANAL A GÖRE Fazla olabilir bilmiyorum.Peşin verecek param yok. Bu fiyatlar 10 taksite göredir.

• telefondaki amaç ney dostum.

Resmen adam soyuyorlar dostum iphone 3gs çöp gari sadece alo diyeceksen o ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs kaldı mı hala
  • İphone 3gs kullanma amacım;

-Subway Surfer

-Tempe Run

-Camwow ve Retrica

-Androidde olan çoğu oyun
  • hala 3gs kullanan biri olarak telefona retrica yükleyemezsin ön kamerası olmadığı için kabul etmiyor. ben diğer telefonun özelliklerini bilmem ama 3gs alma derim. çünkü ios 7 kaldırmıyor ve yakında bütün uygulamalar 7 üzerinden ve ön kamera sayesinde çalışacağı için telefon bi süre sonra kaldırmaz. kaldı ki 960 çok çok fazla 3gs için
  • O zaman Casper VİA alayım
  • Arkadaşlar Casper VİA yı kullananlar ve iPhone 3gs kullananlar yorum yapabilirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu satan telefoncu kaçıncı asırda gidiyor ? Taksitlede olsa 960 liraya 3gs mi olur ? 3gs modası geçeli seneler oldu fakat elinden çıkarmayı deniyor sanırım . 960tl 3gs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ozsanal.com.tr/urun_detay.php?id=134 Buyrun yalan söylemiyorum.Mesela iPhone 3gs alsam sıfır.İphone 4 ile takas edebilirmiyim?
  • Artık 3GS alınmaz.İos 7 de iphone 4 bile kasıyor.Ayrıca 960 Tl aşırı fazla

• Arkadaşlar şimdi GM Discovery alsam bir kaç ay kullanıp iPhone 4 ile takas edebilirmiyim?
  • http://www.gold.com.tr/general-mobile-discovery-16gb-beyaz-cep-telefonu_u
    3gs e o kadar para vereceğine bu telefonu- al bence hem güncel parçaları 2-3 sene idare eder seni
  • maas bodronuz varsa calisiyorsaniz senet le pek cok yer taksitle veriyor!!!

Evkur/Evdiz..
    Beko-Arcelik/profilo-Ariston bayileri uste 100-150 tl ekleyip 12 taksitle satiyor
    ornek Bizim alisveris yaptigimiz Kaytan ticaret S4 mini 1050 tl diyor (piyasasi 950-980) uste farkla 1200 tl 12 taksit yani ayda 100 tl odeyerek alinabiliyor

Casper alinmaz en dusuk batarya onda!!! 3gs alinmaz,satilmaz gecen 4s 16gb 1000tl di oysa 1500-1600 e 5c var

• Arkadaşlar benim böyle bir planım var.Mesela ben GM Discovery aldım.Gerçekten aldım.Bugün geliyor.Ben bu telefonu 6 ay sonra İphone 4s ve ya 4 ile üstüne para eklemeden takas edebilirmiyim?
  • @ibo83 babam maaşlı çalışmıyor kendi dükkanı var.Kredi kartı ile alışveriş yapmayacağız.Fikrin için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.