Şimdi Ara

Arkadaşlar Maksimum Bütçe 27 bin TL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim, oturduğum yer kulübüme ve okuluma çok fazla uzak değil ama çok aktarmalar yapıyorum. Minibüse bin metrobüse bin ordan gene minibüse bin Çapa'ya git belli mesafeyi yürü aynı mesefeyi eve dönmek için tekrar gene aynı şekilde devam et. Bu olay insanın canını sıkıyor.Annem bana araç almaya karar verdi. Maksimum bütçe olarak 25 bin TL olarak belirledi. Annem en yüksek beğenirsem aracı eğer 27 bine kadar çıkabilirim dedi.

Sizlerde istediğim araç özellikleri şunlar:

-Bütçem 25 bin TL Maksimum araç iyi olursa 27 bine kadar çıkabiliriz.
    -Yaşım 23 genç işi bir araç olursa sevinirim
    -HB olması tercihimdir
    -Manuel olması tercihimdir
    - Çok fazla kilometre yapıcağımı zannetmiyorum ama Dizel olması iyi olur Benzinli araçlarıda değerlendirebilirim.
    - Bütçem düşük ama mümkünse 2007 model ve üstü olursa sevinirim.

NOT: Araba konularında fazla iyi değilim. Arabaları fazla detaylı olarak bilmiyorum. Sizlerinden tavsiyeler öneriler bekliyorum. Eğer eksik birşeyler yazmışsam sorabilirisiniz.. Teşekkürler

• bu parayla 2007 üstü iyi bir araba alman çok zor
  • Opel astra renault megane 2 fiat punto düşünebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Hyundai i20'yi düşün. Sıkı pazarlıkla fiyat da kırarlarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

bu parayla 2007 üstü iyi bir araba alman çok zor

27 bine 2007 üzeri iyi bir araba nasıl alınamıyor anlamadım. İyi araba kriterleriniz baya yüksek galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Sıfır Hyundai i20'yi düşün. Sıkı pazarlıkla fiyat da kırarlarsa...

Gerçekten hoş bir araç bu aracıda kafama yazıyorum.
  • quote:

BMW MERCEDES AUDI gibi araçlar düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

quote:

LPG'ye de garanti bozmazlar diye tahmin ediyorum. 1.2 litre 85 beygir yeter zaten. Ucuz ve masrafsız bir araç olur. Hem sıfır hem 5 sene garanti. Donanım olarak da ben kendim alacak olsam tek fazladan ihtiyacım kol dayama olur. İkinci el ile uğraşılmaz bile.

• Fiat Punto'nun dolu modellerine bakabilirsiniz. MultiAir 105 beygir olanından bulursanız tadından yenmez. Tam bir genç arabasıdır.
  • quote:

quote:

BMW MERCEDES AUDI gibi araçlar düşünmüyorum

ford mondeo bakabilrisn mesela hyundai bakacağında yada alfa romeo 156 gibi araçlar
  • quote:

quote:

quote:

LPG'ye de garanti bozmazlar diye tahmin ediyorum. 1.2 litre 85 beygir yeter zaten. Ucuz ve masrafsız bir araç olur. Hem sıfır hem 5 sene garanti. Donanım olarak da ben kendim alacak olsam tek fazladan ihtiyacım kol dayama olur. İkinci el ile uğraşılmaz bile.

söylediğim gibi araba konusunu detaylı olarak bilmiyorum. LPG konusunuda kör topal biliyorum :) genel bilinen LPG yok otoparkta sıkıntı yaratıyor veya çok sıcak güneşli havalarda tehlike yaratıyor gibi söylemler duymuştum. bu doğrumudur acaba

• 2008 veya 2009 pro ceed )kia) dizel derim başka da yanına araç eklemem arkadaşım.
  • Ford focus,civic 2004 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km takıntın yoksa bu paraya 2007-2008 100 bin km de dizel ford focus ghia rahat rahat alabilirsin.

çoğu seçenekten hem daha ekonomik hem daha performanslı hemde daha donanımlıdır demedi deme:)
  • model konusuyla ilgili benim naçizane fikrim: 2007 ve üzeri diye sınır koymayın. modeli bir iki yıl daha düşük ama daha az km'de ve daha temiz araçları kaçırırsınız. atıyorum, üstelik 2009 cruze alacağıma 2006 civic alırım aynı fiyata (marka ve modeller örnektir aslında corolla alırım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.