Şimdi Ara

Arkadaşlar maximum 400tl ye kadar ssd tavsiyesi enaz 480gb acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sandisk adata toshiba arasında kaldım hilevelde vardı internette bana sıcak fırsat olacak f\p ürünü tavsiye edermisiniz.Hangisini alayım acaba mevcut laptopum yeni kendinden 256gb ssd var ama yetmiyor.lenovo v155-15 api model amd ye uyumda sorun çıkarmayacak beni üzmeyecek bi ssd tavsiye ederseniz.james donkey var ama tek yongaya yükleniyor ilk hızlı sonra performans düşüyor diyorlar model için bana şöyle güzel bişey tavsiye edinde alim dostlar.

• Hdd takamaz mısın yanında? İki sata portu veya DVD girişi varsa olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem laptopta hem sistemde sandisk ssd var 2 yıldır memnunum. Bence aralarında en mantıklısı sandisk .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçe biraz daha artarsa sonuçta garantili mal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 2 Eylül 2019; 2:57:56 >

• Akakceden teknofiyattan fiyat karsilastir. Adata hikvision yerine. Crucial daha isabetli olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tavsiyeleri inceliyorum varsa başka tavsiye memnun olurum toshiba ve adata kronik sorunlu diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar bu toshiba alim dedim herkes bişeler söylemiş sağlık sorunu varmış bilmem ne sandisk mi alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Arkadaşlar tavsiyeleri inceliyorum varsa başka tavsiye memnun olurum toshiba ve adata kronik sorunlu diyorlar
    İki aydır Crucial BX500 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

SSD'nin içinde DRAM yok bilgin olsun ama yazılımı çok iyi ve Momentum Cache özelliği var.
    www.hepsiburada.com
    Crucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 2.5" 3D Nand Sata SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/crucial-bx500-480gb-540mb-500mb-s-2-5-3d-nand-sata-ssd-ct480bx500ssd1-p-HBV00000M9G3F

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Dramli olupta aynı fiyata olan ssd varmı dram avantajı nedir

Birde bi adet sata girişi varmış yer olarak alacağım ssd sanırım o sataya uyuyor değilmi ssd dede anakarttaki gibi sata2 sata 3 varmı varsa bu sata kaçtır ssd. Laptop v155 15 api buna uygun ssd nedir

• quote:

Birde bi adet sata girişi varmış yer olarak alacağım ssd sanırım o sataya uyuyor değilmi ssd dede anakarttaki gibi sata2 sata 3 varmı varsa bu sata kaçtır ssd. Laptop v155 15 api buna uygun ssd nedir
    Aynı fiyata DRAM'li SSD var mı bilmiyorum, tek tek araştırman gerek. Ancak senin benim gibi kullanıcılar için elzem değil. DRAM'in ne işe yaradığını kendin araştırırsın.

Link olarak eklediğim iki SSD'de senin laptop ile uyumlu SATA 3.
  • SanDisk'ten uzak durmalısınız ilk olarak. SSD alırken Samsung'tan da şaşmamak gerek.

• cevaplar için herkese teşekkürler başka daha f p ürünleri tavsiye edicek arkadaşlar tavsiyeleriniz bekliyorum daha ayrıntılı verilerle teşekkürler dostlar
  • quote:

cevaplar için herkese teşekkürler başka daha f p ürünleri tavsiye edicek arkadaşlar tavsiyeleriniz bekliyorum daha ayrıntılı verilerle teşekkürler dostlar
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    www.netsiparis.com
    Wd 480Gb Green 545Mb/S 3D Nand Wds480G2G0A
    https://www.netsiparis.com/wd-480gb-green-545mbs-3d-nand-wds480g2g0a?ref=akakce&v=1.14
    sizce bu fiyat performans olarak nasıldır

• quote:

https://www.netsiparis.com/wd-480gb-green-545mbs-3d-nand-wds480g2g0a?ref=akakce&v=1.14 sizce bu fiyat performans olarak nasıldır

Alıntıları Göster
    WD'nin giriş seviyesi DRAMsiz ürünü. Linkini attığım Toshiba ve Crucial'ın muadili diyebiliriz.

Benim sana tavsiyem iki aydır kullandığım BX500 alman yönünde.

Sen eğer bütçeni biraz zorlayabilirsen MX500 alman daha iyi olacaktır çünkü 250gb modelde 256mb, 500gblık modelde 512mb DRAM var.

toshiba ve sandisk 3 yıl garanti veriyor diğerleri 2 yıl dram hataları düzeltiyor galiba sanırım daha hızlı yazmasını sağlıyor galiba
  • quote:

toshiba ve sandisk 3 yıl garanti veriyor diğerleri 2 yıl dram hataları düzeltiyor galiba sanırım daha hızlı yazmasını sağlıyor galiba
    dikkatimi çekti imzandaki logolar bunlar biyerden tanıyorum derken baktım laptopumun tam üstünde 2 logo yapıştırılmış yanyayana
  • quote:

dikkatimi çekti imzandaki logolar bunlar biyerden tanıyorum derken baktım laptopumun tam üstünde 2 logo yapıştırılmış yanyayana

Alıntıları Göster
    Garanti konusuna dikkat etmedim. HP sitesinde Crucial kullanılmasını tavsiye etmiş o yüzden aldım.

DRAM konusunu buradan kabaca öğrenebilirsin. https://www.donanimhaber.com/Addlink-S10-SSD-incelemesi-Uygun-fiyata-DRAMsiz-SSD-deneyimi--96802

Senin laptop da Ryzen biliyorum. Bu arada kendi kendine alıntı yapmışsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.