Şimdi Ara

Arkadaşlar MSI GE60 0NC-037TR alacağımda almadan önce bazı sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Allah'ın izniyle haftaya cuma alıcam bu leptopuhttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html buradan.

Şimdi arkadaşlar bazı konulara baktımda biri iyi biri kötü diyor bu bilgisayar için ben buradan 1 e 1 bir görüş almak istedim.

1-Kaç yıl dayanır bu leptop bana (haftaiçi 3 -4 saat haftasonu 7-8 saat kullanıcam arkadaşlar cogunlukla oyun oynarım.)
    2.Bilgisayar elime geçtiginde windows7 yüklenmiş olucak zaten ben bilgisayar geldiginde birşey yapmam gereklimi.
    3.Bazı arkadaşlar kasası cok kötü diyorlar ben parmak izi falan takılmam cok ne kadar dayanıklı arkadaşlar bu kasa
    4.Şuanda piyasada olan oyunları Ultra olmasda Full hd çözünürlükte Highd te oynatırmı?
    5.Pcdepo güvenilirmidir bunun dısında ebrarbilgisayardanda alabilirim.
    6.Tamamı ile nasıl bir bilgisayar arkadaşlar -leri ları bi bahsederseniz sevinirim.

Bu bilgisayar cok kötü diyen cıkabilir kasa kalitesi yüzünden elden alabilecegim 1 bilgisayar daha var

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032377/asus_n56vzs4257h_notebook

fiyatı pahalı diyenler olabilir turuncu kart ve turuncu indirimle 2600e falan alabilirimde ben msi görüşündeyim sizlerde fikerlerinizi sunarsanız sevinirim arkadaşlar.

• 1-Kimse buna cevap veremez tamamiyle şans işi en iyi dediğiniz makine kısa sürede servislik olabilir.
    2-Sistem performansı için sürücülerini güncelleyebilirsin msi sitesinden,ayrıca windows'un güncellemelerinide yapın.
    3-Kasa konusunda kullanan arkadaşlar cevap verebilir dayanıklılık konusunda üzerine oturacak değilsin durduk yere yerede atmazsın heralde:)
    4-Ağır oyunları fhd çözünürlülükte akıcı olarak yüksek ve orta ayarlarda oynatabilir.
    5-Her iki sitedende alanlar mevcut fiyatı hangisinde uygunsa alınabilir.
    6-Asus'un bu modelinde işlemci biraz daha güçlü ram kapasitesi 2 katına çıkarılmış ama şimdiki durumda gereksiz ilerde gerekli olur tabiki elinizde olursa.Asus,turuncu indirimle 2500 seviyesine inerse alınabilir,ben sağlamlık açısından asus derim sadece hoparlöründe önceki modelinde olduğu gibi ufaktan bir cızırtı sorunuyla karşılaşma sorunu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

1-Kimse buna cevap veremez tamamiyle şans işi en iyi dediğiniz makine kısa sürede servislik olabilir.
    2-Sistem performansı için sürücülerini güncelleyebilirsin msi sitesinden,ayrıca windows'un güncellemelerinide yapın.
    3-Kasa konusunda kullanan arkadaşlar cevap verebilir dayanıklılık konusunda üzerine oturacak değilsin durduk yere yerede atmazsın heralde:)
    4-Ağır oyunları fhd çözünürlülükte akıcı olarak yüksek ve orta ayarlarda oynatabilir.
    5-Her iki sitedende alanlar mevcut fiyatı hangisinde uygunsa alınabilir.
    6-Asus'un bu modelinde işlemci biraz daha güçlü ram kapasitesi 2 katına çıkarılmış ama şimdiki durumda gereksiz ilerde gerekli olur tabiki elinizde olursa.Asus,turuncu indirimle 2500 seviyesine inerse alınabilir,ben sağlamlık açısından asus derim sadece hoparlöründe önceki modelinde olduğu gibi ufaktan bir cızırtı sorunuyla karşılaşma sorunu olabilir.

saol kardeş cevabın için msi alıcam galiba

• 1- arkadaşın da dediği gibi düzgün kullanımda bu pc en az 3 sene seni götürebilir.ama elektronik bi, ufacık bişi olur çöp olabilir makinen =) biraz şans işi.

2- windows updateleri ve msi ın sitesinden liveupdate zımbırtısını indir ordan her şeyi güncelle.

3- çok fena parmak izi oluyor makine, kasa çok sağlam durmuyor gibi taşırken falan sıkı tutmakta fayda var :D

4-max payne 3, çoğu ayar en üst seviyede (anti aliasin ve bir kaç ayar hariç) çok akıcı biçimde oynayabiliyorum

5-istanbuldaysan kadıköyde exa bilgisayara bak derim, ben ordan 2300 tl ye aldım.internet sitelerindeki fiyatla mağaza fiyatı arasında fark var sizi yanıltmasın.

6-benim eski asus m51va kasa olarak çok daha kaliteli gibi duruyor.çok fena biçimde 2 kere düşürdüm makineyi mermer zemine ama bana mısın demedi asusum fakat bu msi ı bir kere düşürsem şansım yaver gitmeyecek gibi geliyor :) onun dışında 2. fan devreye girince biraz fazla ötüyor.ısınma olayı gayet standart seviyelerde.görüntü çok güzel fullhd keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. hoparlörlerini ben çok beğendim açıkçası.klavye rahat.hmmm aklıma başka bir şey de gelmiyor =)

• quote:

Orijinalden alıntı: beackham15

Merhaba arkadaşlar ben Allah'ın izniyle haftaya cuma alıcam bu leptopuhttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html buradan.

Şimdi arkadaşlar bazı konulara baktımda biri iyi biri kötü diyor bu bilgisayar için ben buradan 1 e 1 bir görüş almak istedim.

1-Kaç yıl dayanır bu leptop bana (haftaiçi 3 -4 saat haftasonu 7-8 saat kullanıcam arkadaşlar cogunlukla oyun oynarım.)
    2.Bilgisayar elime geçtiginde windows7 yüklenmiş olucak zaten ben bilgisayar geldiginde birşey yapmam gereklimi.
    3.Bazı arkadaşlar kasası cok kötü diyorlar ben parmak izi falan takılmam cok ne kadar dayanıklı arkadaşlar bu kasa
    4.Şuanda piyasada olan oyunları Ultra olmasda Full hd çözünürlükte Highd te oynatırmı?
    6.Tamamı ile nasıl bir bilgisayar arkadaşlar -leri ları bi bahsederseniz sevinirim.

Bu bilgisayar cok kötü diyen cıkabilir kasa kalitesi yüzünden elden alabilecegim 1 bilgisayar daha var

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032377/asus_n56vzs4257h_notebook

fiyatı pahalı diyenler olabilir turuncu kart ve turuncu indirimle 2600e falan alabilirimde ben msi görüşündeyim sizlerde fikerlerinizi sunarsanız sevinirim arkadaşlar.

Ağustos ayından beri kullanıyorum +ları -leri yazayım.

1-Bu soruna cevap vermek zor belli olmaz.
    2-Bildiğim kadarıyla gerek yok ben freedos aldım
    3-Kasası gerçekten kötü elimi koyunca stickerların oldu yer esniyor ve alt kapaklarına dokunuca esniyor gıcırdıyor.Dvd rom ve fan sorunlu çıkabiliyor dvd de yükses seste çalışma sorunu ve fanda tıkırdama sorunu.Ekranın iç çerçeve stickerlar yüzünden deforme oluyor çiziliyor .Benimkini serviste değiştirdiler.Fan'ı değiştirdiler fakat dvd rom'u değiştirmemişler.Cuma günü geldi servisten ptesi tekrar göndereceğim.Dvd rom'un nasıl ses çıkardığını linkten görebilirsin youtube'a upload ettim.http://www.youtube.com/watch?v=5rxsa6-aW5M&feature=plcp
    4-Performansı iyi pek oyunda kullanmadım ben genelde çizim programlarında kullanmaktayım performansı güzel.
    5-Pc depo güvenilirdir ben oradan aldım akşamüstü sipariş verdim ertesi gün öğleden önce teslim edildi.
    6-Performansı,ses verişi,klavyesi,ekran kalitesi ve touchpadi güzel ama gel gelelim kasanın sağlamlığı ve servisin kötü olması iyi yanlarını öldürüyor.Servis sorunlu dvd romu sorunsuz diye değiştirmeden gönderdi.Ben illalah ettim.Harddiskten de ses geliyor tık diye.Sürekli masaüstünde duran taşınmayan bir laptopta bunların olması kötü.2 parça değişti ve dvd de değişecek gerisini sen düşün.Tavsiyem kesinlikle bilgisayarı eline alıp incelemedikten sonra alma.Kafana yatarsa alırsın.Ben şahsen pişmanım.

• arkadaşlar birde birşey soracagım bu OND serisinin ne zaman gelecegi hakkında bir bilginiz varmı?
  • gelmez buraya ya 0nd gelse bile koyarlar 3000 tl'ye msi ge60 avrupada daha ucuz
  • ben kullanıyorum gerçekten iyi

-Kaç yıl dayanır bu leptop bana (haftaiçi 3 -4 saat haftasonu 7-8 saat kullanıcam arkadaşlar cogunlukla oyun oynarım.)

1-o bilinmez sana ve laptopa bağlı şansına ne çıkarsa.2-driverlarını güncellesesen yeter
    3-kasası o kadar da kötü değil parmak izi bırakıyor ve tozlanıyor.
    4-bazı oyunları ultrada oynarsın (borderlands 2,just cause 2,cod mw3,mass effect 3,fifa ,pes ,dead space 2 medal of honor warfighter,spec ops ) bazılarınıda very highta oynarsın (max pyne 3,skyrim,future soldier)
    5-ikiside güvenilir ben ebrardan aldım gayet güvenilirdi.
    6-tamamı ile harika diyebiliriz ben öyle diyorum mesela.

http://forum.donanimhaber.com/m_67424389/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 4 Kasım 2012; 19:14:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

ben kullanıyorum gerçekten iyi

-Kaç yıl dayanır bu leptop bana (haftaiçi 3 -4 saat haftasonu 7-8 saat kullanıcam arkadaşlar cogunlukla oyun oynarım.)

1-o bilinmez sana ve laptopa bağlı şansına ne çıkarsa.2-driverlarını güncellesesen yeter
    3-kasası o kadar da kötü değil parmak izi bırakıyor ve tozlanıyor.
    4-bazı oyunları ultrada oynarsın (borderlands 2,just cause 2,cod mw3,mass effect 3,fifa ,pes ,dead space 2 medal of honor warfighter,spec ops ) bazılarınıda very highta oynarsın (max pyne 3,skyrim,future soldier)
    5-ikiside güvenilir ben ebrardan aldım gayet güvenilirdi.
    6-tamamı ile harika diyebiliriz ben öyle diyorum mesela.

http://forum.donanimhaber.com/m_67424389/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Hocam senin bilgisayarında alt kapakta esneme ekranda çizilme vb olmadımı ? Acaba benim aldığım serilerdemi bu sorun var acaba diye düşünmeye başladım . Eğer öyleyse buradan mağdur arkadaşlarla toplanıp hep birlikte değişim veya ücret talebi istemek lazım.

• senin aldıgın seri neydi kardeş freedos olan 038tr mi
  • Benim aldığım 038 hocam freedos olan .
  • 037TR modelinde win7 işletim sistemi var ve 2400-500 tl arasında satılıyor. Aynı ürün vatanbilgisayarda indirimle 2200 tl ye satılıyordu. Stoklara gelmesini beklerseniz daha makul fiyatlara alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.