Şimdi Ara

Arkadaşlar odamdan bu böcek çıktı yardım! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla dün gece yattım uyudum beyler ne biliyim çok tırsmıyorum da hani kurtulsak da iyi olur :D yani sanırım gece üstüme geliceğine yada ısıracağına sokacağına falan ihtimal vermiyorum içten içe ben de anlamadım neden korkmadığımı. inşallah sokmaz tabi. çamaşır suyuyla temizledim odayı da, bunlar kesin yumurtlamıştır biyere. o kalıba gelene kadar. evi komple ilaçlatıcaz artık parayı verip başka çaremiz yok.
  • Biraz daha büyüseymiş kiraya ortak olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bi kaşıntı tuttu varya off

• Terlikle vurduysan yavrularini terlige birakiyomus bazi bocek turleri. Dikkat et o terlikle gezinme

• Iyyyyk dakikasına evden kaçarım

• Hocam bu bildigimiz ciyan. Zehirli oldugu bilinir. Daha cok kirsal yerlerde bulunur. Evde yuva yapmisina henuz sahit olmadim ama eve tek tuk gireni gordum. İlk vurunca anlattiginiz gibi ayaklari hareket etmeye devam eder iyice olene kadar ezmek gerekir. Hatta bir ramazanda camii de bulmustuk hocanin yakininda da bu gibi bocekleri oldurebilirsiniz diye buyurmustu.

• Aynen ciyan bu. Bunlar etobur hayvanlardir, orda baska boceklerde vardir diyecegimde ,resmini koymussun zaten. Marketlerdeki ilaclar senin eve zor etki eder. Tarim ilaclari satan yerelere git.Hem saglam hemde ucuz(15 20lira) ilaclar bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

burun ve kulak deliklerini kontrol ettir yavrulamış olmasın.bazen bu tür yerlere yumurtalarını bırakmış oluyorlar.

ürktüm
  • Çiyan bu ya tiksindim
    BENZERİ
     Arkadaşlar odamdan bu böcek çıktı yardım!
  • MFK1989 kullanıcısına yanıt

Adettendir hepsinin canı cehenneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn0654 -- 1 Aralık 2014; 3:58:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece seni yiyecekler kıs kıs kıs muahahahaha

• Böyle bişeyi evimde görsem bidaha o evde kattiyen yatamam.böcekler ve yılanlardan acayip tirsarim

• Sanırım evde kırk ayak ve akrep de var ! Bu da onların çocuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Gece seni yiyecekler kıs kıs kıs muahahahaha

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.