Şimdi Ara

Arkadaşlar odamdan bu böcek çıktı yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Edirne'de Trakya üniversitesinde okuyorum. Evde hamamböceği vs. gördüğüm çok olmuştu ama bu gece sanırım kırkayak olduğunu düşündüğüm bu böceği yakaladım. Tam olarak bunun ne olduğunu bilen var mı? Ve nasıl kurtulucaz? Yaklaşık boyutu 1 karış 12-13 cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFK1989 -- 27 Kasım 2014; 20:27:26 >

• Sayende telefonu yaktim
  • Oha evi ilaçla her deliği
  • Ayak sayısına bakarak bunun çıyan olduğunu söyleyebilirim. Derisi zehirlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark7

Ayak sayısına bakarak bunun çıyan olduğunu söyleyebilirim. Derisi zehirlidir.
    valla arkadaşlar nasıl ilaçlayayım ki bu tür böceklere karşı ilaçlar var mı ben sadece hamamböceği ilaçları falan gördüm bunlara da etki eder mi. yani hamamböceği kapanlarını düşünüyorum da bunların kafası girmez oraya kocaman bişeydi. yemin ediyorum hııııı diye zıpladım iki saat tribe girdim sallandım vücudumdaymış gibi. ilaçlama şirketine ilaçlatsak onun da parasını bilmiyorum. şimdi öğrenciyiz yani para kısıtlı. çamaşır suyuyla vileda yaptım odaya yetmez mi :D
  • Ne biçim ev lan o ne varsa topla çöpe at yavrulamıştır kesin baksana tipe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

Ne biçim ev lan o ne varsa topla çöpe at yavrulamıştır kesin baksana tipe

edit: tek önerim evi iyi temizlemeniz. düzenli olarak süpürün arada bir de koltukların altını falan görünmeyen yerlere silin. normal bir evden çıkmaz bu türden bir hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 28 Kasım 2014; 4:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

edit: tek önerim evi iyi temizlemeniz. düzenli olarak süpürün arada bir de koltukların altını falan görünmeyen yerlere silin. normal bir evden çıkmaz bu türden bir hayvan

Alıntıları Göster
    1 karış neymiş öyle ya, ayrıca çıyansa bu size kötü haberlerim var;

-Eğer zor öldüyse, yani üzerine ölmesi için çok kere bastıysanız
    -Derisi sert ise
    -Ezdikten sonra kötü bir koku yaydıysa
    -Cesedi aldıktan sonra bile koku kaldı ise

Büyük bir olasılıkla çıyandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleeeed -- 28 Kasım 2014; 5:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

-Derisi sert ise

Alıntıları Göster
    Ben bunun kediyle kavga edenine sahit oldum cocuklugumda Kedi sonunda tirsip kacmisti...
    EDIT: Bunun gibi biseydi yaratik, bundan biraz kucuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 28 Kasım 2014; 9:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Ben bunun kediyle kavga edenine sahit oldum cocuklugumda Kedi sonunda tirsip kacmisti...
    EDIT: Bunun gibi biseydi yaratik, bundan biraz kucuk...

Alıntıları Göster
    burun ve kulak deliklerini kontrol ettir yavrulamış olmasın.bazen bu tür yerlere yumurtalarını bırakmış oluyorlar.

• Evi komple ateşe verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

burun ve kulak deliklerini kontrol ettir yavrulamış olmasın.bazen bu tür yerlere yumurtalarını bırakmış oluyorlar.

abi naptın ya tribe sokma insanı :D
  • quote:

-Derisi sert ise

valla abi terlikle okkalı bi gömdüm olduğu yere yapıştı. ama daha sonra bazı ayakları hareket etmeye devam etti sinirsel gibi. koku falan duymadım valla. yani çıyansa daha mı kötü kırkayaktan. farkı da bilmiyorum ki. yaklaşık 1 ay önce duvarımda gezen buna benzer bişey öldürmüştük. fotoğrafını da koyayım. geçen ay gördüğüm ile dünkü aynı tür müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: MFK1989

quote:

-Derisi sert ise

valla abi terlikle okkalı bi gömdüm olduğu yere yapıştı. ama daha sonra bazı ayakları hareket etmeye devam etti sinirsel gibi. koku falan duymadım valla. yani çıyansa daha mı kötü kırkayaktan. farkı da bilmiyorum ki. yaklaşık 1 ay önce duvarımda gezen buna benzer bişey öldürmüştük. fotoğrafını da koyayım. geçen ay gördüğüm ile dünkü aynı tür müdür?

Alıntıları Göster
    bunlar ölü taklidi yapıyo vurunca ezince ondan sonra elinee alıp çöpe atarkende sokuyo çok fena morarıyor aman dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

bunlar ölü taklidi yapıyo vurunca ezince ondan sonra elinee alıp çöpe atarkende sokuyo çok fena morarıyor aman dikkat et

Alıntıları Göster
    Evin her yerine tuz ruhu dök
  • MFK1989 kullanıcısına yanıt
    Yuh bu nedir böyle ya, bu ondan da betermiş, kolay gelsin ne diyim, ben ki böcek fobisi olan, hamamböceği görünce çığlık ata ata kaçan birisiyim, bunları görsem herhalde kafama sıkardım korkudan.
  • Evde belgesel çek bence
  • O deilde nasıl yatıcaksın yaw bn böyle bir şey olsa korkudan yatamam
  • Tam kızartmalık, mezelik :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.