Şimdi Ara

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)--

(En Son Oy Tarihi: 27.3.2010)
Giriş
  • Walla patates kızartması üzerine hiç bişii tanımam
  • Tost ekmeği alırsın

Kaşar peyniri ve Ketçap alırsın

Yağınıda alırsın tabi

Kaşarı koyup ketçapı sıkarsın.Yağını sürer bi güzel pişirirsin.Yanınada Doğuş Çay

Alın size mükemmel bir mönü
  • @Erwin

Çay olarak Lipton olsa olmaz mı?
  • knor patates puresı cıkarmıs alıp yap 2 dakıkanı almıyo sımdı dıyceksınız tozdan püremı olur dıye ama kaybedecegın bısey yok paketı 1 mılyon mu ne al bı dene yap (sut su we tereyag gerek) kesınlıkle bana dua edıceksın cunku hem cok basıt kolay sadece 2 dakıkalık bı ış we hemde tadı ınanılmaz guzel bunu mutlaka ama mutlaka sıddetle tawsıye edıyorum bı kere dene begenmezsen bıdaha yapmazsın normal bı bakkalda belkı bulamayabılırsın ama buyuk supermarketlerde kesınlıkle wardır knor patates püresı yazıyo bı bayan olarak sıddetle tawsıye edıorum dedıgım gıbı herturlu yemegın yanında da gıdıyo zaten pılawdır makarnadır sulu yemektır renk katmıs olursun bıraz
  • portakallı ördek.
  • ucuz ve yapılması kolay veya bedava ve yapılma gereği olamayan (arkadaşta yemek) yemekler
  • @# jackal #

Tamam tamam,söz, dediğinizi yapacağım.
  • FOREVER MAKKarna full 2 öün boyunca simit+içecekde iyi gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: artı sonsuz

@# jackal #

Tamam tamam,söz, dediğinizi yapacağım.

ok ama karışımı pişirecegin zaman hafiften hafiften sürekli karıştır ki lapa lapa olmasın top top kalıyo yoksa hadi kolay gelsin
    e bu akşam yap bari akşam yemeğğğğne

• Kimse kuru fasulye yazmamış ben yazayım bari

Fasulye (veya nohut) şöyle 1 1,5 avuç kadarı önce bi tepsiye alınır içindeki varsa taşlar ver bozuk olan taneler ayıklanır ve yıkanır sonra içi su dolu bir kabın içine konulur 1 gece bekletilir ertesi gün teflon bir tencereye yada düdüklü tencerede önce bir miktar yağ ve salça konur güzelce bi çevrilir sonra ince kıyılmış soğanlar tencereye boca edilir soğanlar renk verince imkanınız varsa ki zor oluyo genellikle tavuk veya siyah et konulup güzelce pişirilir üstüne önceden ıslattığımız fasulyeler eklenir ve fasulyeleri 2 parmak geçecek kadar su konur ayrıca tuz + et yoksa içinde tavuk veya et suyu konur. normal tencerede 1 saat düdüklüde 30-40 dakika kadar pişirilir .. yanınada bi pilav + varsa turşu yada yoğurt ile servis edilir

Kimsenin yazmadığı bi makarna çeşidi deneyin seveceksiniz

Önce tencereye gene göz kararı bir miktar yağ konulur üstüne direk makarnalar atılır makarnaları yakmadan şöyle güzelce bi çevrilir makarnalar hafiften kızarınca üstüne tam makarnaları geçmicek miktarda su konur ayrıca 1 adet tavuk suyu atılır ve tuz eklenir bi 20 dakika kadar pişirilir makarnalar iyice suyu çekince servis edilir (ayrıca haşlanmış nohudunuz varsa içine ekleyebilirsiniz ) tadı çok güzeldir Afiyet olsun

Tarhana çorbası (boş verin hazır çorbayı memleketten tarhana getirin mis gibi sağlıklı doyurucu yemek yiyin)

önce bir tencere içinde yağ ve salça güzelce yakmadan çevrilir üstüne severseniz 1 yada 2 adet sarımsak ince kıyılarak eklenir bi 1-2 dakika daha pişirilir sonra üstüne istediğiniz miktara göre su eklenir ve et suyu atılır kaynayana kadar pişirilir su kaynayınca içine gene isteğe bağlı olarak suyun miktarına göre 1 1,5 2 çay bardağı kadar tarhana tılır çorbanın altı kısılır 15 -20 dakika kadar kısık ateşte ( çok ta kısmayın) pişirilir yoğurt ve turşu ile güzelce yenir

ama kolay bişey istiyosanız marketten 1 adet tonbalığı 1 ekmek alınır tepsiye konulur tv karşısında güzelce yenir ooh mis ben acıktım markete gidiyorum herkeze iyi yemekler

(not miktarları tam yazmadım kusura bakmayın hep göz kararı ile yapıyorum zaten deneme yanılma ile öğrenirsiniz korkmayın )

• wall istanbuldaysan git bi börekçiye 3 börek bi ayran
    karnını doyurur 2 ytl ye kral gibi yemek...!

yada patsocuya git orda da 2 ytl ye karnını doyurursun

en ucuzu bunlar
    evde bişey yapmaya uğraşamam ben şahsen...!
  • Ben öğrenci değilim çalışıyorum. Ama tek kaldığım için öğrenci gibi geçiyor günler.
    Genelde melemenden türeme yemekler yapıyorum. Tavuklu melemen, sucuklu, patatesli, kıymalı ... diye gidiyor. Diğerleri makarna, çorbalarda hazır tavsiye etmem. Y
    Yarım kaşık salça ve şehriyeyi at tencereye yağda biraz kavur, sora yarım tencere su kaynat biraz misler gibi şehriye çorbası.
    Tavuk göğsü al doğra domatesi, patatesi, biberi, at tencereye güzelce yağda pişir onlar pişmeye başlayınca tavuğuda at pişince tamamdır.
    Güzel şey yemek yapmak yav ama yorgun yorgun olmuyor.
    Tarif bile verdik bak daha ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 14 Aralık 2006; 13:12:32 >

• ucuz ne varsa onu yer omlet patates kızartması , çorba , makarna öğrencinin fix yemeğidir.
  • # jackal #

ErosRamazotti Teşekkür ederim.

POWER64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 14 Aralık 2006; 21:08:09 >
  • Konserve
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.