Şimdi Ara

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)--

(En Son Oy Tarihi: 27.3.2010)
Giriş
  • ben de adanada okudugum için her gün kebap yiyorum ama mutfaktaki bulaşıkları bi yıkarsam ev yemekleri olayına gireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

1 aydır hergun pide yiyorum.

kilo da almışındır sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

1 aydır hergun pide yiyorum.

kilo da almışındır sen

wallahi doğru diosn.
    aldık bikaç kilo
    ama napalım yurdumun pidesiyle meşhur bir bölgesinde okuyunca hazır yiyecek başka bişey bulunmuyor
  • valla ben haftanın bir gunu ki bu gun cumartesidir cunku buralarda pazar o gun,netekım dunde de aldım bir kilo yufka,
    30cm'lık bir tavada aldım gimadan ucuz yollu ama kalıtelı bu arada teflon olayı onemli markası cem veya mehtap olsun çin işine kaçmayın teflon adamı zehirler valla
    neyse buzlukta bim 'den alınma paket lor var,
    muhteviyat olayınıda salam ve o lor ile halletmekteyim her sabah genelde kahvaltıyı bu yufka ile hazırladıgım borek tarzı ne bileyim gozleme tarzı da denilebilinir, işte tavanın içersinde arasında lor ,salam,maydonoz birazda baharat bulundurun sey ve de çay ile yaparım

suan hamsi olayı ucuz gidiyor fırında patates ustu havuçlu hamsi,hamsiyi temizlemeye erinmeyeceksiniz ama,
    yok ben temızleyemem demeyin hiç denediniz mi 3'den sonra temızlıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ders çalışma ya da not alıp verme bahanesi ile gittiği arkadaşlarının evinde evin hanımı ne ikram ederse onu yer.

hergün not verecek yada ders çalıştıracak bi kız tanımıyorum. ama evde kalan (yurt harici anlamında) bir kız arkadaşınız varsa yada sizin evinizde kalmayı kabul edecek olan işte o zaman tadından yenmiyor. yemek mi unut gitsin yemesekte olur
  • 4-5 sene ne bulursan onu yiyecen...

zaten bu süre zarfında ölmezsen kolay kolay bişi olmaz sana...

bnm kaldı 1.5 sene...

• MUHAHAHAAAAAA....DOSTLARIM ALINMAYIN AMA SİZZİNKİDE ÖĞRENCİLİKMİ YAW???BAKIOM HERKES YAZMIŞ BİSSSÜRÜ YEMEK YOK ŞÖYLE YAPACAN YİYECEN YOK BÖÖLE YAPACAN YİYECEN..OHOOOOOOOO...BABA ÖĞRENCİ ADAM UCUZ VE ZAMAN ALMAYACAK AYRICA YAPARKEN ORTALIĞI VE MALZEMEYİ BERBAT ETME RİSKİ OLMAYAN ŞEYLERLE BESLENMELİDİR.ÖRNEĞİN:

*BİR TAM SOMUN EKMEĞİN ARASINA BÜYÜK BOY RUFFLESS BOCA EDİLİR ÜZERİNE KETÇAP VE VARSA MAYONEZ , BİRDE BAKKALDAN EN UCUZ YOLLU GAZOZ(bizim zamanımızda FRUKO'ydu)ALINIR VE OLAYIN DİBİNE VURULUR.

NOT:yukarıdaki olayı hertürlü patates mısır vs...cips konbinasyonları ile denenmiş ve hepsindede olumlu sonuç (insan metabolizmasını öldürmeyen sonuçlar) alınmıştır

• Haydi arkadaşlar,herkesin yorumlarına açığız...

Daha fazla katılım...
  • ne bulursan onu yicen kardeş yeri gelicek pizza kola yapıcan yeri gelicek salçalı soğan soteye ekmek banıcan....
  • ÖSS SAĞOLSUN TÜRK GENÇLERİNE BİŞEY YEDİRİYO AMA ONUN NE OLDUĞUNU SÖLEYEMEM BANLARLAR BENİ SONRA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Et sote, her türlü tavuk yemeği, patates, yumurta, makarna, pilav. Bunlar olmassa olmazlardır benim için

+1111111111

her çeşit tavuk, yumurta va pilav vazgeçilmezdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncakaya -- 11 Aralık 2006; 0:06:26 >
  • buLduğu her yemeğe bence yumuLmalı öğrenci adam
  • artı sonsuz,
    ben öğrenciyken, cumartesi akşamları arkadaşlarla yaptığımız şahane bir yemek vardı.al kağıdı kalemi yaz bakalım,
    yemeğin adı çıtır paneli tavuk göğsü yanına pirinç pilavı ve tikveşli altın kaymaklı yoğurt
    4 kişi için 1kg tavuk göğsü(aldığın yerde güzelce parçalatacaksın,birde kasaplar genelde kalın keser sen parçaları enine kestir bir dahaki ince olsun güzel kızarsın,kapalı paket alsanda marketin kasabı yapar yinede)
    2 paket knor çıtır pane harcı
    2 tane yumurta
    sıvıyağ
    bolca baharat(kekik,karabiber,kimyon,isot,kırmızı biber,nane)
    tuz
    teflon tava

önce büyük teflon tavaya 2 parmak yağ koyacaksın.yağ iyice kızacak.
    sonra 2 tane tabak alacaksın,1 tabağa 2 yumurtanın sarısını ,diğer tabağada 2 paket çıtır pane harcını koyacaksın.(2 paket pane harcını dökünce çok diyenler olabilir sen aldırış etme onlara,ideali bu,defalarca bizzat denendi ve sonuç çok beğenildi)
    ince ince hazırlattığın tavuk göğüslerini önce yumurtaya ,sonra pane harcına batıracaksın(işin sırrı burda,tavuk pane harcından görünmeyecek duruma gelecek kadar çok olacak harc)
    sonra bu tavukları sırayla,düzenli bir şekilde tavaya dizeceksin.bir seferde hepsini yapmaya kalkma ozaman iyi kızarmazlar.tavuklar kızgın yağda yavaş yavaş kızaracak.çıkan kokudan sen ve arkadaşların mest olacak.
    tavukları kızartırken arada çatalı hafifçe içine bastır ki içleride pişsin.birde arada çevireceksin ki iki yanıda eşit kızarsın.kızarttığın tavukları ağzı kapaklı bir kaba alırsan,hem sıcaklığı kaybolmaz hemde buharı ile yumuşar,tadına doyum olmaz.birde kaba aldığın tavukların üstüne yukarda yazdığım baharatları boca edersen offff offff şahane olur.

sen bunu yaparken pilav yapmayı bilen bir arkadaşında tane tane ,mis gibi tereyağlı bir pirinç pilavı yaparsa öğrenci olmanın ve kendi yemeğini yapmak zorunda kalmanın şahane birşey olduğuna kanaat getireceksin.
    bu şahane menü tatlısız olmaz tabi,mahalle pastanesinden 1kg taze ekler tatlısı ile yemeği sonlandırmak için en keyifli kısmı.bunların üstünede yemek midede çöktükten sonra güzel bir demli çay,yanınada bir sigara offf ki offff

hadi kolay gelsin

• @wolfed

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 11 Aralık 2006; 1:13:02 >
  • Konu 2.sayfaya düşmüş,güncelleyeyim.
  • Hey gidi günler

1-Hazır köfte , pirzola (tavsiye ederim) hep yenilmez ama ,ekmek arası hem çabuk hem bulaşıksız.
    Bol ketçap bol mayonez.Birazda hazır turşu.Bi de Cola.UUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    2-Makarna , bol ketçap bol mayonez
    3-Peynie zeytin , bol ketçap bol mayonez

Öğrencilik = Ketçap , mayonez
  • tabiki imam bayıldı
  • @bmeshur

Şunu bir izle istersen.

http://www.youtube.com/watch?v=4C11_4cYgPA
  • HAYATTA SİGARA KULLANMADIM AMA SANIRIM BEN DE KETÇAP BAĞIMLISIYIM.
    KURU KURU BİLE YERİM KETÇAPI
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.