Şimdi Ara

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

--Arkadaşlar, öğrenci adam ne yemek yer?(Yardım)--

(En Son Oy Tarihi: 27.3.2010)
Giriş

Sorum:Öğrenci adam ne yer ne içer...Aç kalmaması için...Hangi yemekleri yapmalı...?

Şu an açlıktan kıvranıyorum,3 gündür bir şey yediğim söylenemez.Zaten tek bildiğim de pilav ve konserve çeşitleri...

Pizza Hut'dı,Mac'di,Burger'dı derken bıktım artık...

Öğrenci adamlar olarak hangi yemekleri yapmamız gerekir?(pratiklik,sağlık ve doyuruculuk açısından)

Bir şeyler önerin de,bari bu akşam aç kalmayayım...

Bu kadar çok öğrencinin bir arada olduğu başka da bir forum yoktur herhalde...Parlak fikirlerinizi,deneyimlerinizi söylemeyi eksik etmeyin.

Not:Lütfen tost falan ye demeyin.Yediğim tostun haddi hesabı yok zaten.

Anket de ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 12 Aralık 2006; 22:50:46 >

• menemen
  • makarna
  • öğrenci adam aç kalır.bu kadar basit

valla bende makarna ve hazır çorba dan başka bişy bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 9 Aralık 2006; 17:26:29 >
  • Vallahi bende öğrenciyim.Genelde iki öğün yemek yiyorum.

Sabahları normal kahvaltı.Yağ , peynir , zeytin , reçel , çay gibi.

Akşamlarıda marketten hazır köfte alıp kızartırım , makarna yaparım , hazır çorba yaparım , sucuk kızartırım , yada arada dışarı çıkar ev yemekleri verilen restoranlarda musakkadır dolmadır kuru fasulyedir yerim.

Günler böyle geçiyor.

Genelde hazır yemekler alıp evde pişirip yiyorum yani.

• ne bulursan yersin oturup sarma saracak yada su böreyi yapacak halin yosa tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

ne bulursan yersin oturup sarma saracak yada su böreyi yapacak halin yosa tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Et sote, her türlü tavuk yemeği, patates, yumurta, makarna, pilav. Bunlar olmassa olmazlardır benim için
  • şimdi yedim makarnao kadar da kötü değil aslında
  • Makarna çeşitleri

ketçaplı makarna
    peynirli makarna
    yoğurtlu makarna
    domates soslu makarna
    kıymalı makarna...

daha bir sürü çeşit

yanınada hazır çorbalardan dışarda satılan herhangi biri

• quote:

Orjinalden alıntı: electronics

şimdi yedim makarnao kadar da kötü değil aslında

bu arada hertürlü et, tavuk, balık, kızartma ve buğulama çeşitlerini de yaparım
  • tagiletelle alfredo
    torterilni pesto
    fajita =)
  • quote:

quote:

Ben biraz acemiyim de,diyelim but aldım.Tek yapmam gereken ambalajından çıkarıp,içi su dolu bir tencereye atıp kaynatmak mı?

Acemiyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı sonsuz -- 9 Aralık 2006; 18:02:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: artı sonsuz

quote:

quote:

Ben biraz acemiyim de,diyelim but aldım.Tek yapmam gereken ambalajından çıkarıp,içi su dolu bir tencereye atıp kaynatmak mı?

Acemiyim dedim.

nasıl yapacağına bağlı.. haşlama istiyorsan suyu kaynat. sonra içine butları at. sonra içine patates, soğan ve havuç (artık başka ne istersen) doğra. Bir müddet sonra bakarsın tavuk olmuş mu diye. Ohh mis gibi suyu da çorba niyetine

• Lütfen daha fazla katılım yapalım.
  • quote:

quote:

quote:

Acemiyim dedim.

iyi pişir/kaynat ama
    ben geçen pişirdiğimi sandım tam yiyecekken bi baktım ette kan var
    sonra mecburen makarna

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

quote:

quote:

Acemiyim dedim.

iyi pişir/kaynat ama
    ben geçen pişirdiğimi sandım tam yiyecekken bi baktım ette kan var
    sonra mecburen makarna

• Bir kere patates kesinlikle al,öğrenci kişisi olarak patatesin hertürlü yemeğini bilmelisin,kızartma,patatesli yumurta(fena yaparım),haşlama vs...
  • ilk sirada makarna sonra patates kizartmasi,soganli patates,kaynamis patates :) 3.sirada ise hazir corbalar
  • Dostum!

Yemek yapmak çok kolayHemen annenle irtibata geçip öğrenmelisin,ya da kız bul filan öğretsinYemek tarifleri kitapları kafanı karıştırır onları at çöpe bakma onlara yak yak

Bak şimdi;patlıcan,domates,biber! sadece bu üçü,yanına et alsanda almasanda yemek yapmak için yeterli;etli yemeki için eti tencereye koy kaynbamış su koy azıcık işte et pişene kadr-ki anasını sattığımın eti bir saat pişmez-bekle,ondan sonra patlıcanı domatesi biberi doğra at içine tuzunu da koy salça isteğe göre konabilir,kapat ağızını kısık ateşte yarım saat kaynasın,su koyamna gerek yok domates su verir yanlız dikkat et patlıcan biber altta en üstte domates olsun. Yaahu bekliyon kendisi pişiyor çok kolay bir şey,haa yağıda koy. İŞte karşınızda güveç! Yanına pilav yap çok kolay,sonra cacık filan ya da salata ohhhh

Makarna çok kolay bir olay,hatta makarnaya yemek diyen yıkılsın gözümün önünden! Suyu önce kaynat çaydanlıkta,sonra bir tencereye sıvı yağ koy,sonra yarım ya da bir paket makarnayı koy,sonra üstüne çaydanlıktan makarna seviyesini geçmeyecek şekilde su koy,altını aç tuzunu at ağzı açık halde suyunu çekene kadar pişir,suyunu çekince ye! pilav gibi bakpratik süzme filan yok! süzme kısmını kadınlar uydurmuş! foşur foşur su koyuyolar sonra süzüyorlar ki erkeklerde bşi sansın! bakma sen onlara beynini yıkama! bu tarife göre pğişir sonrapeynir de koyablirsin! salçalı yaparsan sarımsaklı yoğurt koy üstüne tabağına.

Patates kızartmayı herkes bilir söylemeyecem.

Bak,mantı en kolayı! superfresh alıyorsuniaradaki tarife göre hatta sen otur komşunun üç yaşındaki çocğunu çağır o yapsın npşuna zahmet bile etme! bu kadar kolay!

Ezlme yahu!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.