Geçen Günlerde Forumda Banlanan Wantedlord Ben Deilim.O Adresim Hacklendi.Hatta Tecumsehin Bahsettiği Kişiler Hackledi. Tüm Forumdan Özür Diliyorum
olmaz böle şey çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun inş en kısa zamanda tekrar seni binbaşı olarak görürüz
quote:Orjinalden alıntı: ]|I{------»Tꢵm$êH olmaz böle şey çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun inş en kısa zamanda tekrar seni binbaşı olarak görürüz Banlanabilir De.
quote:Orjinalden alıntı: wanted.lord Neden Türker Ayrıca Hayırlı Olsun NİCKİN Sağol Kızma.Ben De Banlanmanı İstemem Ama Adminler Fake Açtın Diye Banlayabilirler
quote:Orjinalden alıntı: nrmorgan ben senin de bir fake oldugunu düsünüormwanted.lord aynı benim düşüncelrim ben bu forumda daha birçok kişinin öle oldugunu düsünüorm
nrmorgan sen kimsinbana fake diosun asıl sen fakesin kabus 22 adresimin şifresini almışlar basit bişi
Şaikalı bir olay Nedense her soyan böle diyo ama neyse bakalım...Çıkar kokusu yakında Burada tek söz sana Değil Wanted ona göre Hemen Köpürmee
T.E.C.U.M.S.E.H die bi nick wardı eskiden edize vermiştim ama mesaj yazmasını yasaklamıştım o gitmiş sınırsız fake yemiş onuda söliim o ben deildim
Gerçi Senin normal Forumdan gidişinde (Kovuluşunda) Çok olaylı olmuşdu.Bayağı Sözüp çıkmıştın Gene mi Sövmeye geldin