Şimdi Ara

Arkadaşlar Omegle Ile Ilgili Bir Sorun..Çok Acil Yardım Lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hi...I'm Spammy McSpammerton...I'm sure you missed me but im still pedelling my stuff...SPAM!!! MONSTER LOADS OF FREE SPAM FOR ALL TO SEE HAHA!!! so check it out...
    DO YOU LOVE SPAM?! WELL BUDDY TODAY IS YOUR LUCKY DAY BECAUSE IT'S SPAM DAY!!! ALL THE FREE SPAM YOUR PC CAN HANDLE...WHY, AS YOU READ THIS, YOUR PC IS BEING INFECTED WITH THE WORST VIRUSES KNOWN TO MAN...(YOUR IP ADDRESS IS "76.692.1.29.392") YES, WE NOW HAVE ACCESS TO ALL YOUR MOST IMPORTANT FILES, ONCE YOU DISCONNECT EXPECT BOATLOADS OF SPAM. oH WHAT'S THIS? (avast!) will save you? WE THINK NOT BECAUSE AS YOU ARE READING YOUR avast! SYSTEM IS BEING DISMANTLED AND USED AGAINST YOU... THANK YOU AND GOOD-RIDDANCE TO YOUR SORRY PC... (this is not a joke i have complete control of your pc, i'll strike when the time is right...)

Bir aptallık edip birisine Msn verdim.Sonra bunu yolladı.Bir şeyler anladım ama tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Bir de omegle kullananlar bu şaka olabilir mi ? Sonunda şaka değil demiş ama .

• sen birine şaka yapsan sonuna bu bir şakadır mı yazardın?.

benzerlerini hergün bikaç kez yaşıyorum ama msn vermedim genelde fbidanım felan diyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.