Arkadaşlar selamün aleyküm yeni kayıt oldum. Yaşım 16 benim sizlere bir sorum var. Öncelikle kendimi tarif edeyim 1.71-1.72 boylarındayım, sol kulağım kepçe, sağ normal burnum ortalama büyüklükte, çene yapım önde değil ancak kötü, saç şeklim yok yüzüm dümdüz. Şimdi arkadaşlar ben bakıyorum mesela,geçenlerde bir akrabamın oğlu var çocuğun kafası yuvarlak çene yapısı çok güzel saç şekli çok güzel dişleri çok uyumlu ve beyaz sakalları da var üstelik bu çocuk benimle yaşıt. Ortama geldiği gibi akraba kızları onla konuşmaya başladı birbirlerine güldüler şakalaştılar,ama arkadaşlar ben bu insanlara ne yaptım ki benimle konuşmuyorlar erkekler dahi? Herkese iyi davranmaya çalışan bir insanım neden böyle? |
Arkadaşlar önemli!!
-
-
Soguk duruyosundur -
Hocam eğer tipten kaybetmişsen, o zaman başka bir yerden kazanmaya bak. Tipten kaybettiğin savaşı sürdürme yani.
Okulda başarılı ol, iyi bir meslek al. Professor ol, alanında uzman ol, bak hele insanlar kimin yanında konuşmaya başlıyor.
Yani evet, doğuştan gelen bazı özelliklerimiz var. Biz bu özelliklerimiz ile yaşamayı, anlaşmayı bilmeliyiz.
Eğer Yakışıklı olduğunu düşünüyorsan ben sana yakışıklı derim. çirkin olduğunu düşünüyorsan, o zaman ben de sana çirkinsin deirm. Bu durumda, işkin kendine olan bakış açını değiştir.
Aklı kıt olanın malum organı büyük olurmuş. Bir söz var, Allah yaratırken malum organını büyütmüş ama bir yerden de kısmış
Bu durumda ya aklın yüksek olacak ya da malum şeyin. İkisini aynı anda bekleme yani
-
Hocam hiç sanmıyorum
-
Hocam Allah razı olsun güldürdünüz beni 🙂
Gerçekten dediğiniz gibi bir yerden kazanmak istiyorum o ayrı mesele ama ne var hocam keşke yakışıklı olsam yüzüm orantılı olsa...
Cidden söylemesi kolay mesaj atın belki ss atarım
-
Yok hocam, gerçekten bir yerden kazanmak lazım. Kendimden bilirim.
Yaşınız daha genç, yüzünüz tam oturmamış da olabilir. Bu genç yaşta fazla düşünmeyin bunları.
Bu yaşlarda bireye karakter oturuyor. Eğer kendinizi fazla düşünürseniz, ilerde hayattan fazla geri kalırsınız.
-
Bazen zoruma gitmiyor değil hocam.
Yaşıtlarım eğlenip gezer tozarken ben böyleyim.
Ama vardır bunda da bir hayır öyle düşünüyorum.
Rabbime şükürler olsun yine de.
-
Kafanın içini, kelimelerini geliştirmen ileride seni daha özgüvenli yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X