Şimdi Ara

ARKADASLAR P910İ ALICAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P990İ ALICAKTIM AMA FIYATI 1M DEN FAZLA OLDGU ICIN CEKINDIM AMA ALTERNATIF OLARAK P910İ ALMAYI DUSUNUYORUM ZATEN W810İ SAHIBIYIM AMA MSJLAR PROBLEM OLUYO BN BUTUN MSJLARIMI TELEFONDA SAKLAMAK ISTIYORUM SIZCE P910İ ALIYIM MI VE BU MERETIN FIYATI NE KADAR DIR TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM TAM OZELLIKLERINI BULABILECEGIM BI LINK VERIRSENIZ SEVINIRIM KULLANAN ARKADASLARINDA GORUSLERINI AYRICA BEKLIYORUM SIMDIIDEN YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM

• SONY ERICSSON P 990i CEP TELEFONU
    KDV Dahil: 806,38 YTL
    Havale: 790,25 YTL
    (kaynak ereyon)

Sıfır p910i bulman imkansız gibi birşey. İkinci el de 250-300 YTL arası gidiyor. P990i nin 2. elide 600 civarı. Ben p990i kullanıyorum, p910i kullanmadım, o yuzden urun hakkında yorumda bulunamam.

ARKADASLAR P910İ ALICAM

P910i hakkında ayrıntılı bilgi için:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&pid=10183&zone=pp

ARKADASLAR P910İ ALICAM

P990i hakkında ayrıntılı bilgi için:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10336

• bir de şu var....FAR manager ile telefonun mesaj kapasitesini arttırabiliyoruz....forumda yapan arkadaşlar vardı bence tel. değiştirmek yerine buna yönel!!!!
  • kullandım ben güzel telefon ama cok gocaman cebinde faln tasıyamassın rahat rahat hayatta yurunmuyo bile

ama cok oselligi var gaet ii telefon sadece kullanıslı degil...göse alıyosan al
  • valla sırf o ekran ıcın bılem alınır p910i ama nerden bulcankı bu vakıtte..
  • dostum büyüklüğünü gözardı edersen çok tatlı bir telefon ben çok sevmiştim,birçok özelligi iyi ama beni dinlersen ve paran varsa bekle p3i çıkacak onu al bir daha tel alma derim...
  • p990i vardi yeni sattim. guzel telefon ama buyuk oldugu icin sıkıntı yarattı bende.
  • VAR BENDE DURUYO YEDEKTE VERİİİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.