Şimdi Ara

arkadaslar pc de 5+1 destekleyen tek bir jak mevcut ses sisteminde ise 3 jag var ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENDE GİGABYTE 970A US3 MARKA ANA KART VAR ANAKARTIN ACIKLAMALARINDA 2/4/5.1/7.1 DESTEKLEMEKTEDİR YAZIYOR VE ÖĞRENDİĞİME GÖRE 5+1 Rİ TEK BİR JAGLA DESTEKLEYEBİLİYOR SORUN SU BENİM Creative Inspire T6160 5+1 Speakerın 3 çıkışı var pc ye 3 sekilde ayrı bağlanıyor ama benim pc de tek cıkısla 5+1 ri destekliyor hangi jakı kullanmalıyım ?

LİNE İN
    LİNE OUT
    VE MİCROFON

ANAKARTIMhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970a-d3rev_10

arkadaslar pc de 5+1 destekleyen tek bir jak mevcut ses sisteminde ise 3 jag var ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylay1982 -- 25 Kasım 2012; 1:21:10 >

• yokmu bilgisi olan bir üstad
  • dostum tek jack li bir 5.1 görmedim hiç eğer varsa destekler belki ama tek kablolu genelde optik oluyor yani en azından bendeki öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylay1982

ARKADASLAR BENDE GİGABYTE 970A US3 MARKA ANA KART VAR ANAKARTIN ACIKLAMALARINDA 2/4/5.1/7.1 DESTEKLEMEKTEDİR YAZIYOR AMA SORUN VE SIKINTI SU Kİ BİLGİSAYARIN ARKA CIKISLARINDA SADECE

LİNE İN
    LİNE OUT
    VE MİCROFON

JAKLARI BULUNMAKTA BUGUN SES SİSTEMİŞ ALACAĞIM BUNA GÖRE ALACAĞIM ACİL YARDIM ESKİ ANAKARTIMDA ÖN HOPERLÖRLER ARKA HÖPERLÖRLER CENTER OLMAK ÜZERE BİR COK CIKIS VARDI BEN ANLAMADIM BU İŞİ

ANAKARTIMhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-970a-d3rev_10

anakartınız 5.1 cıkıs desteklemektedir. ayrıca realtek dende 5.1 den verım alınmıyor. optık cıkıs olsa kı bı nebze.
    5.1 ses ıstıyorsanız ya optık cıkıslı anakart yoluna gıdıceksınız ya da harıcı ses kartına bakıcaksınızi, kolay gelsın.

• yokmu bu jagları tek bir jaka dönüştüren bir adaptör ?

siyah ön höperlörler

yeşil arka höperlörler

pembe center höperlör

• ARKADASLAR ARADIĞIM SEY BUMUDUR BİLENLER VARMI ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.