arkadaşlar celeron 733 işlemci 256 ram lık bir bilgisayarım war.gerçi bilgisayar demeye bin şahit lazım.size bunları yazana kadar bile neler çektim bir bilseniz.winampı bile 3 dakka da açıoo.internet sayfasına 10 dakkadan aşağı zaten girmez.30kre format çektirdim fayda yok.uzatmiim diyorum ki içinden bi kaç parçayı değiştirsem eğer anakartım destekliosa p3 yada p4 yapiim diom ikinci el de buluruz herhalde.512 lik de ram koyarız işimizi görür herhalde.anakartın numarası VT82C694X.destekliomu arkadaşlar dediklerimi.yada siz bana ne önerirsiniz.söle işimi az çok görcek kafayı yedirmicek.benim öle oyunla falan işim olmaz müzik film internet dir işim.yardımcı olursanız çok sewinicem arkadaşlar.
Anakartın socket 370. Hiçbir şekilde şansın yok. Soket 478 işlemci bile üretimi bitti. Yeni bir sistem kurman gerek.
2. ellerden, bi 478pin anakart, birde celeron 2.40 alıver, yanında birde 2. el 512 ram... şu sistemden buna geçersen uçarsın... çok az bir maliyetle....
kardeş kesinlikle yeni bir sistem kurman gerek yoksa ayaklanmaz
ölmüş hocam sistem kusura kalma
saçmalıyor bence herkes. sistem rahat çalışır. ben şu an p3 450 işlemci ve256 rem kullanıyorum. internette müzikte hiçbir zorluk yok. sen iyi ayarlayamamışsın bilgisayarı..
1) sapık sitelere girme .. dolayısıyla antivirus kullanma...Bilgisayarın hızlı çalışır..
2)Başlanğıçta açılan programlardan gereksiz olanları kapat. başlat-çalıştır-msconfig- başlangıç...
3) anakrtın markasını bilmediğin belli. senin yazdığın chipsetin numarası.... Anakartın kaç mhz de çalışıyor. jumper ayarları doğru mu?
4)bilgisyarı performance için düzenle...sistem özellikleri-gelişmiş-performans-ayarlar-en iyi performans için ayarla ya tıkla uygula...
bu bilgisayar sana yeter bir şey almana gerek yok..
nereye winampı bile 3 dakikada açıyor kardeş sen bilgisayara neler yüklüyorsun ki.bende celeron 300mhz vardı winampı ie filan çok güzel çalıştırıyordu üzerinde 160mb ram vardı.ki senin ki cel 733 bide 256 ram var diyosun 3 dakikada açıyor winampı
o sistem maalesef bitmiş ayağa kalkamaz, teknolojinin gözü körolsun
o sistem yatmış kalkmaz ayağa en iyisi kasayı yan yatır.
arkadaşlar ilginiz için saolun anlaşılann bana bi anakart bi işlemci bi ram gerekio...napalımm.nete bari adam akıllı girsin.arkadaşlar benim pc iyi olmadığından nete geç giriodur demi.modem le bi alakası warmıdır.bu tt netin verdiği modem var bende zyxel 660 die bişi bu meret yapmasın yavaşlatmayı.benim arkadaşda benim pcnin daha kötüsü var o bile zart die gidiroo.gerçi benim pc baya yüklü onları önce bi silmem gerek.ayrıca internet den bişi indirmeye çalıştığımda kaydet dedikten sonra yüzde 1-2-3 derken pat die pc kapanıoo.sanki yeniden başlat komutu vermişiz gibi nedendir sizce.virüs proğramından mı antivir die bişi yüklü bende o yapıo olabilirmi...
senen hard disk gitmek üzere veya bilgisyar format istiyor.. ben9ce formatla bilgisayarı
yükleme esnasında problem çıkarsa hdd yi değiştir derim..
quote:
Orjinalden alıntı: mikail13
saçmalıyor bence herkes. sistem rahat çalışır. ben şu an p3 450 işlemci ve256 rem kullanıyorum. internette müzikte hiçbir zorluk yok. sen iyi ayarlayamamışsın bilgisayarı..
1) sapık sitelere girme .. dolayısıyla antivirus kullanma...Bilgisayarın hızlı çalışır..
2)Başlanğıçta açılan programlardan gereksiz olanları kapat. başlat-çalıştır-msconfig- başlangıç...
3) anakrtın markasını bilmediğin belli. senin yazdığın chipsetin numarası.... Anakartın kaç mhz de çalışıyor. jumper ayarları doğru mu?
4)bilgisyarı performance için düzenle...sistem özellikleri-gelişmiş-performans-ayarlar-en iyi performans için ayarla ya tıkla uygula...
bu bilgisayar sana yeter bir şey almana gerek yok..
Herkes fikrini söylemiş Mikail13, Fikir beyan edenlere saçmalamış demek sence dogru mu?
Başka arkadaşların ve benim yazdıklarım senin hoşuna gitmemiş olabilir, fakat bu saygı ve terbiye sınırlarını zorlamak değilmidir; dimi çok bilmiş güzel kardeşim benim.
Ayrıca arkadaşaın anakartı max. 2Gb ram destekliyor. Abit'in zamanındaki en iyi anakartlarından biri, P3 1000 işlemci = 60 usd ( zaten bulunamaz antika oldu) 2*256 SdRam = 2 * 40 usd = 80 usd ( test edilmeden alınmaz, zaten zor bulunur) 300 wat psu = 15 usd 80 Gb Hdd = 50 usd
minimum 205 usd + kdv masrafla bu makina eh işte olur. ( Fiyatlar tahminidir).
Yorum topic açan arkadaşındır. İster bu harcamayla sistemi ayağa kaldırı, veya 300 veya 320 usd arası bir fiyata güzel bir monitör hariç makina alır. Seçim mal sahibinin tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme