Şimdi Ara

Arkadaşlar Pirelli Modem Arayüzü Erişim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
26.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süperonline neden Arayüzdeki erişimleri kısıtlamış anlamıyorum.. Internet hizmetin var sonuçta ve bu hizmetten iyi şekilde yararlanman için gerekli güzel de bir modemin var ama fonksiyonları kısıtlanmış...

İlla farklı bi modem mi alalım ?

• ne gibi bi kısıtlamadan bahsediyorsun arkadaşım?

Detaylı anlatta yardımcı olalım. ben adres çubuğüna 192.168.1.0 veya 192.168.1.1 girince girebiliyorum arayüze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mustika

ne gibi bi kısıtlamadan bahsediyorsun arkadaşım?

Detaylı anlatta yardımcı olalım. ben adres çubuğüna 192.168.1.0 veya 192.168.1.1 girince girebiliyorum arayüze.
    hocam mesela modemin firmware ni yükseltemiyorum, sonra uzaktan erişim sağlayamıyorum, sonra VOIP kullanmak istiyorum ama konsolda fonksiyonu yok gibi...

Root şifresi falan gerekio herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixchn

hocam mesela modemin firmware ni yükseltemiyorum, sonra uzaktan erişim sağlayamıyorum, sonra VOIP kullanmak istiyorum ama konsolda fonksiyonu yok gibi...

Root şifresi falan gerekio herhalde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cevabı olan yok mu

• quote:

arkadaşlar cevabı olan yok mu

Alıntıları Göster
    lütfen birileri pm ile cevap verebilirse...
  • quote:

lütfen birileri pm ile cevap verebilirse...

Alıntıları Göster
    Merhaba, aynı problem bendede var, Modeme önceleri admin adminle tüm menüler açılıyordu. Fabrika ayarlarını sectim ve admin useri usermode a dahil oldu. user "Root" passwotd "123+abc" denedim olmadı. Root passwordü bilen varsa paylasabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_hades

Merhaba, aynı problem bendede var, Modeme önceleri admin adminle tüm menüler açılıyordu. Fabrika ayarlarını sectim ve admin useri usermode a dahil oldu. user "Root" passwotd "123+abc" denedim olmadı. Root passwordü bilen varsa paylasabilirmi ?

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar benim de uzaktan erişim özelliğini kullanmam gerekiyor ama modem arayüzünde bu fonksiyon gözükmüyor. "Biri" Adsl de aynı modemi veriyor ama onda bu fonksiyon var.

Kendi modemime de dış IP adresi ile bağlandığımda internal girişte kullandığım Admin+pass kombinasyonunu kabul etmiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqlor

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    root olarak girmekle admin olarak girmek arasında ne fark var ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

root olarak girmekle admin olarak girmek arasında ne fark var ki..

Alıntıları Göster
    Root girişinde bazı ekstra ayarlar açılıyor. QoS ve VoIP ayarları gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Root girişinde bazı ekstra ayarlar açılıyor. QoS ve VoIP ayarları gibi...

Alıntıları Göster
    sonu 0335 olan yeni sürümün Root şifresi nedir acaba bilen war mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlazz

sonu 0335 olan yeni sürümün Root şifresi nedir acaba bilen war mı

Alıntıları Göster
    Fiber modem Root şifresi nedir?

Yazılım Sürümü: PRGE4202G_TEL_4.3.2.0242
    Configuration Version: DWV_TEL_4.3.2.0001
    Firmware Sürümü: 4.5.3

Root kullanıcı adı ile abc+123 veya 123+abc çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drx1

Fiber modem Root şifresi nedir?

Yazılım Sürümü: PRGE4202G_TEL_4.3.2.0242
    Configuration Version: DWV_TEL_4.3.2.0001
    Firmware Sürümü: 4.5.3

Root kullanıcı adı ile abc+123 veya 123+abc çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Root şifresi evrensel olarak tüm modemlerde aynı olduğu için artık hiçbirşekilde paylaşılmıyor Superonline tarafından . Bunun yerine müşteri hizmetlerini arayıp, admin hesabı yetkilerini artırılmasını talep edebilirsiniz. Muhtemelen sebebini soracaklardır ama işlemi gerçekleştirirler sonucunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: PohPohPerisi

Merhaba;

Root şifresi evrensel olarak tüm modemlerde aynı olduğu için artık hiçbirşekilde paylaşılmıyor Superonline tarafından . Bunun yerine müşteri hizmetlerini arayıp, admin hesabı yetkilerini artırılmasını talep edebilirsiniz. Muhtemelen sebebini soracaklardır ama işlemi gerçekleştirirler sonucunda.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 10 gündür süperonline abonesiyim, forumdan takip ederek farkına vardığım bir konu bu
    fakat beni rahatsız eden başkalarının benim modemime yönetici olarak girebiliyor olması. sizce bu sakıncalı bir durum değilmi.
    yani bilgisayarımızda ağda bulunan diğer bir bilgisayara açık olan dosyalara yada bilgilerimize erişemezlermi. kısacası süperonline neden bize ait modemleri kısıtlayıp kendileri yönetici oluyor. yaptıkları bu şş...liğin mantığını birileri anlatsın bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: sgkhn01

arkadaşlar bende 10 gündür süperonline abonesiyim, forumdan takip ederek farkına vardığım bir konu bu
    fakat beni rahatsız eden başkalarının benim modemime yönetici olarak girebiliyor olması. sizce bu sakıncalı bir durum değilmi.
    yani bilgisayarımızda ağda bulunan diğer bir bilgisayara açık olan dosyalara yada bilgilerimize erişemezlermi. kısacası süperonline neden bize ait modemleri kısıtlayıp kendileri yönetici oluyor. yaptıkları bu şş...liğin mantığını birileri anlatsın bana...

Alıntıları Göster
    Yönetici ve admin şifrelerini değiştirirseniz sorun yok. Değiştirmezseniz sadece superonlinedan değil internet üzerinde sizi keşfedenbiri de modeminize girebilir. NAT ayarı yapmadan Bilgisyarınıza giremez. Sadece modeminize girebilirler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacer -- 31 Ekim 2010; 20:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacer
    Yönetici ve admin şifrelerini değiştirirseniz sorun yok. Değiştirmezseniz sadece superonlinedan değil internet üzerinde sizi keşfedenbiri de modeminize girebilir. NAT ayarı yapmadan Bilgisyarınıza giremez. Sadece modeminize girebilirler!

benim problemimde yönetici şifresini bilmiyor olmam. Müşteri hizmetleri vermiyor, bilen olursa pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgkhn01

quote:

Orijinalden alıntı: nacer

benim problemimde yönetici şifresini bilmiyor olmam. Müşteri hizmetleri vermiyor, bilen olursa pm atsın.

Alıntıları Göster
    Kullanıcı adı:admin
    şifre:admin

bende bu şekilde..

• quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Kullanıcı adı:admin
    şifre:admin

bende bu şekilde..

Alıntıları Göster
    Çağrı merkezide muhtemelen root şifresini bilmiyor, daha önceden abc+123 ile giriliyordu ancak komple değiştirilmiş, kimse de bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offo1905

Çağrı merkezide muhtemelen root şifresini bilmiyor, daha önceden abc+123 ile giriliyordu ancak komple değiştirilmiş, kimse de bilmiyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sizin sorunuza cevap olmayabilir ama ben son zamanlarda modemde bi ayarı değiştirirken interneti çökerttim ve reset atma ihtiyacı duydum. Attıktan sonra arayüze her zaman girdiğim kullanıcı adı admin, parola admin le girdiğim arayüze artık giremiyordum bende forumlara baktım bişey bulamadım ama galiba (sanırsam) artık resetleyince admin admin değilde admin superonline oluyormuş kendim deneyerek ne olabilir dedim ve bunu buldum bunla giriş yapabildim şimdi wifi şifresini falan değiştiricem bunun belki birilerine faydası olur donanimhabere sevgiler sayesinde az sıkıntı çözmedik :D iyi günler
    bu arada modem pirelli

• quote:

Orijinalden alıntı: shakercik

arkadaşlar sizin sorunuza cevap olmayabilir ama ben son zamanlarda modemde bi ayarı değiştirirken interneti çökerttim ve reset atma ihtiyacı duydum. Attıktan sonra arayüze her zaman girdiğim kullanıcı adı admin, parola admin le girdiğim arayüze artık giremiyordum bende forumlara baktım bişey bulamadım ama galiba (sanırsam) artık resetleyince admin admin değilde admin superonline oluyormuş kendim deneyerek ne olabilir dedim ve bunu buldum bunla giriş yapabildim şimdi wifi şifresini falan değiştiricem bunun belki birilerine faydası olur donanimhabere sevgiler sayesinde az sıkıntı çözmedik :D iyi günler
    bu arada modem pirelli

Kesinlikle şu anda bana faydası oldu.Resetten sonra bir türlü modeme giriş yapamıyordum eskisi gibi. Teşekkürler.
  • Belki birinin işine yarar

PRGE4202_TEL_4.3.2.0250 sürümü için geçerli Root Şifresi

Kullanıcı : Root
    Şifre : SoL_FiBeR_1357

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdurak -- 15 Aralık 2017; 10:24:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.