Şimdi Ara

arkadaslar planet tv kanallar eklenecekmi ve yabanci kanal hd gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar planet tv kanallar eklenecekmi kaliteli yabanci hd kanallar gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tracesports hd test yayında kalitesi tarışabilir o gelebilir diye düşünüyorum. planetler gelecek ama ne zaman pek belli değil. hep planetler 1 1,5 ay içinde teledünyada olacağız diyorlar.
  • tesekkur ederim arkadasim teledunyada gormek istedigim kanallardi dedigin gibi olur ve sana bir seydaha sormak isterim universal tv tamamen'mi kapandi yoksa kisa surelinemi yetkililer birsey soylemiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

tesekkur ederim arkadasim teledunyada gormek istedigim kanallardi dedigin gibi olur ve sana bir seydaha sormak isterim universal tv tamamen'mi kapandi yoksa kisa surelinemi yetkililer birsey soylemiyor?

Universal Channel Türkiye'nin lisans sorunu var. O sorun giderilirse gelecek. Umarım gelmiyor diye anlaşmayı fesh etmezler. Kanal listeden silinene kadar gelme ihtimali var. Silinirse anlaşma fesh edilmiştir. O sorunu umarım çabuk çözerler de çabuk gelir.
  • tesekkur ederim arkadasim. gorusmek uzere

• quote:

tesekkur ederim arkadasim. gorusmek uzere

önemli değil
  • quote:

tesekkur ederim arkadasim teledunyada gormek istedigim kanallardi dedigin gibi olur ve sana bir seydaha sormak isterim universal tv tamamen'mi kapandi yoksa kisa surelinemi yetkililer birsey soylemiyor?

sd kanalı yerine hdsi gelebilir diye duydum ana konudan bir arkadaş söyledi inş sdsi kalır çünkü bende sd kutu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarim sd kalir senin adina sevinirim tabiki keske hd 'de gelse ayrica kaliteli yanci kanalda eklense umarim sat1 ve pro7 alman kanallarini gormek isterim ayrica teledunya bir atak yapsin artik arkadasim diymi.umarim yazdigim kanallardan bir tanesini eklerker

• quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

sd kanalı yerine hdsi gelebilir diye duydum ana konudan bir arkadaş söyledi inş sdsi kalır çünkü bende sd kutu var

sdsi de kalsın hdsi de gelsin ama ikisi umarım gitmez. sd kutu ile görüntü dışında tek kaybın bbc hd. bende 1 sene sd set box ile izledim. sonra modül aldım. yayını 2 ay altyazılı izledikten sonra 2 senedir altyazı bir bozuldu bir dahadır altyazılı izleyemiyorum bbc hd'yi. tv'u değiştirecek halim ya da hd set box halim yok. farklı yayın yapan nat geo hd var. onun da içerik olarak nat geo'dan farkı yok. tek kaybın görüntü başka önemli bir kaybın yok bence. çünkü bende de çok şey mi kaçırıyorum oluyordu sd kutu sahibiyken öyle çok bir farklılık yok.

• universal channel disinda 4 kanal listeden silindi hadi bakalim bundan sonra sirada hangi kanala gelecek merak ediyorum yerine gelecek kanallar kaliteli olur umarim isallah arap ve kore kanallar gelmez verdimiz paraya hak etmiyorlar arkadaslar destek yazilarinizi bekliyorum .

• quote:

universal channel disinda 4 kanal listeden silindi hadi bakalim bundan sonra sirada hangi kanala gelecek merak ediyorum yerine gelecek kanallar kaliteli olur umarim isallah arap ve kore kanallar gelmez verdimiz paraya hak etmiyorlar arkadaslar destek yazilarinizi bekliyorum .

lisansları iptal olunca gittiler umarım universal channel gitmez. maxi tv yeniden yayına başladı bu arada. zaten teledünyaya para ödeyen kanallardı. yerine anlamında bir kanal gelmez. trace sports kanalı testlerde vardı. o gelebilir. çok kaliteli sayılmaz. umarım kaliteli bir kanalda gelir. universal de gitmez. nickelodeon ve nba gitti başka anlaşmalardan yerine bir şey gelmedi. bu kanalı da kaybetmeyelim. zaten temel pakette fx dışında bu kanal vardı. sinema dizi açısından bir de reklamsızdı.
  • serdar benim anlamadigim bizlere hd ve sd kutu aldirmalarini biliyorlar bizlere verilen kalite belli arkadasim bir digiturk ve d smart gibi olamadilar.kutulari alirken verdikleri sozler bosa cikti 2 sene oldu teledunya uye olali keske baska bir platforma basvursaydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Judges

serdar benim anlamadigim bizlere hd ve sd kutu aldirmalarini biliyorlar bizlere verilen kalite belli arkadasim bir digiturk ve d smart gibi olamadilar.kutulari alirken verdikleri sozler bosa cikti 2 sene oldu teledunya uye olali keske baska bir platforma basvursaydim.
    Teledünya-kablo tv nerdeyse 20 senedir var, değişen birşey varmı, özel platformlar olmasa inanın aynen berbat kaliteleri ile devam ederlerdi.

Şifreli kanallardan geçilmiyor, her kanaldan 2 şer tane yani tam bir çöplük, sinema kanallarına üye olmak gerçek manada aptallık, üyeydim iptal ettirdim, tekrar ve kalitesiz fimlerden 3 ayda bıktırıyor İnsanları.

Teledünya geriye gidiyor, Müşteri hizmetleri berbatın ötesinde, hd kutu arıza yaptı, 1 aylık faturanız görünüyor ödeyin servis gönderelim diyecek kadarda terbiyesizler, hemen sözeleşmeyi iptal et dedim, inanın cahille konuşmak İnsanı yoruyor, iptal et deyince 1 saat sonra servis yolladılar.

Sanki kalite satıyorlar birde Müşteriyle zıtlaşıyorlar.

• quote:

serdar benim anlamadigim bizlere hd ve sd kutu aldirmalarini biliyorlar bizlere verilen kalite belli arkadasim bir digiturk ve d smart gibi olamadilar.kutulari alirken verdikleri sozler bosa cikti 2 sene oldu teledunya uye olali keske baska bir platforma basvursaydim.

ben ana kullanma nedenim internet. diğerleri de çok iyi değil bence. bir kanalı diğer platformlara gelmemesi için çok para ödüyorlar iyi para kazanan gelen kanal oluyor platform kalitesi artmıyor. d-smart nba'yi diğer platformlara satsa para ödemesi azalacak 2 kanal daha alabilecek o parayla. ama bunu yapmak yerine tek yayıncı kuruluş olmaya bakıyor sorunda burdan kaynaklanıyor. ücretli kanal sayısına bütün platformlarda çok sayıda değiller. teledünya bir de kanallarını kaybetti getirilen kanallar giden kanallara bakınca temel pakete bir de zam geldi. belgesel dışında ücretli kanal yok gibi.liste yapıp sunayım(temel paket):
    müzik kanalı:
    yok(nat geo music yerine bir şey gelmedi,şifreli değildi ama mtv'de gitti.)
    sinema-dizi kanalı:
    fx(universal'ın durumu belli değil gidip gitmeyeceği umarım gitmez)
    çocuk kanalı:
    kids co, ducktv hd (nickelodeon gitti platformdan, disney şifresiz oldu uydudan artık ücretsiz izlenebiliyor)
    yaşam
    yok( yeşilçam kanalı vardı o da gitti)
    spor
    ab moteurs,eurosport(1-2, hd) (nba tv gitti platformdan)
    en iyi olan belgesel
    nat geo( kendisi,wild,adventure,hd hd wild), encylo,animaux, escales,scitech,russian travel guide)
    bir de bbc hd var (bende altyazı sorunu halen devam ediyor ama yayın içeriği güzel)

• zaten serdar bizleri dusunseler bunlari yapmazlar dedigin gibi bazi kanallarin akibeti benide dusunduruyor zaten bir sey kalmadi kanal olarak sadece hd begesel kanaliyla olacak is degil ve ayrica dedigin gibi daha alt yazi sorununu halledemiyorlar niye sen akici bir sekilde izleyemeyesin diymi bunu anlatmak istiyorum kaliteden kastim bunlar ve tabikide isallah ozel bir kurulusa gecer bu sorunlarda kalmaz arkadasim

• quote:

zaten serdar bizleri dusunseler bunlari yapmazlar dedigin gibi bazi kanallarin akibeti benide dusunduruyor zaten bir sey kalmadi kanal olarak sadece hd begesel kanaliyla olacak is degil ve ayrica dedigin gibi daha alt yazi sorununu halledemiyorlar niye sen akici bir sekilde izleyemeyesin diymi bunu anlatmak istiyorum kaliteden kastim bunlar ve tabikide isallah ozel bir kurulusa gecer bu sorunlarda kalmaz arkadasim

pek bir şey kalmadı. bende altyazı olmadığın kaç kere yazdım altyazılı şekilde verin diye yayınları 2 ay altyazılı izledim yaklaşık 1,5-2 senedir altyazı yok. belgesel dışında içerik yok. özel kuruluşa geçse de düzelmez. zam yapıp aynı içeriği satarlar büyük ihtimalle. yayıncılık zihniyetinin değişmesi gerekiyor ilk olarak. bütün platformlar birlikte hareket etse daha ucuza kaliteyi arttırırlar. yoksa uydu zaten ücretsiz izlenebilen bir şey. para ödeyip yayın niye alalım. örnek verirsem 3 platform ortak hareket edpi bastırırsa TV5 Monde Türkçe altyazı ekletirler. 3'ü de para ödüyor TV5 için. çok sayıda dilde altyazı varken Türkçe altyazı yok.

• valla simdi arkadaslarimla konustuk sunu digital karasal hayata geciyor serdar biliyorsundur muhakkak. teledunya boyle ici bos bir sekilde giderse abone kaybi cok olur birtaneside ben olucam digital karasal gelince ona gecmeyi dusunuyorum ve arkadaslarimla en azindan kanal kapandi yeni kanal geldi gelecek derdimiz olmaz duydugum kadariyla hd ve hd kalitesinde olacak ve kaliteli yabanci kanalda olacak ne dersin serdar planet tv bile cok goruyorlar yazik
    denemek icin dusunuyorum teledunyadan iyidir umarim 1ve 2 sene var beklicem digital karasali

• quote:

valla simdi arkadaslarimla konustuk sunu digital karasal hayata geciyor serdar biliyorsundur muhakkak. teledunya boyle ici bos bir sekilde giderse abone kaybi cok olur birtaneside ben olucam digital karasal gelince ona gecmeyi dusunuyorum ve arkadaslarimla en azindan kanal kapandi yeni kanal geldi gelecek derdimiz olmaz duydugum kadariyla hd ve hd kalitesinde olacak ve kaliteli yabanci kanalda olacak ne dersin serdar planet tv bile cok goruyorlar yazik
    denemek icin dusunuyorum teledunyadan iyidir umarim 1ve 2 sene var beklicem digital karasali

teledünya'da 410 kanal olacak ilk kurulduğunda denmişti. umarım karasal da onun gibi olmaz iyi bir içeriğe sahip olur. planet tv'ler parayı ödeyebilirlerse gelecekte ne zaman olduğu belli değil sitesinde facebook sayfasında hep geleceğiz 1-2 aya kadar diye cevap veriyorlar. internet ana nedenim teledünya için tabi alternatiflerde gelişiyor internet için yavaş yavaş olmadı bırakırım bende.

• kendikeri kaybederler 1ve2sene icinde karasal digital geliyor kendilerine teledunya platformu diyorlarsa enkisa zamanda bizlere iyi kanallar hd ve sd eklenmesi gerekir bircok aboneden olacaklar ve sunu duydum arkadasimdan sat1 vepro7 geticekmis bu kanallardan bitanesini boyle birsey varmi sen biliyormusun bu kanallarla ilgili acaba abone toplamak icinmi anlasma yapacaklar sence.

• quote:

kendikeri kaybederler 1ve2sene icinde karasal digital geliyor kendilerine teledunya platformu diyorlarsa enkisa zamanda bizlere iyi kanallar hd ve sd eklenmesi gerekir bircok aboneden olacaklar ve sunu duydum arkadasimdan sat1 vepro7 geticekmis bu kanallardan bitanesini boyle birsey varmi sen biliyormusun bu kanallarla ilgili acaba abone toplamak icinmi anlasma yapacaklar sence.

benim bildiğim olmadı. yayın hakkı mcd onu biliyorum. sinema tv'lerin sahibi olan eurosportları,rtl,bbc'leri pazarlama hakkını bulunduran şirket. oraya mail at cevap yazarlarsa(ben bbc hd ile o kadar yazıma şu ana kadar bir cevap vermediler) öğrenirsin. karasal digital'in içeriği nasıl olacak daha belli değil umarım iyi olur. iyi olursa iyi bir alternatif olur. çünkü çanak gibi şeylere gerek kalmayacak. çok rahat yayınları izleyebileceğiz. zaten çok yavaş oldu. bütün dünyada var. uydu uluslararası için alternatif karasal bütün dünyada ücretsiz yayın izleyici için ekonomik zorluğu olmayan bir yol.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.