Şimdi Ara

arkadaslar planet tv kanallar eklenecekmi ve yabanci kanal hd gelirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duydugum kadariyla gene onlarin verecegi uydu alicisiyla olacak bu isler en azindan dedigin gibi canak derdi olmayacak umarim receiver iyi olur fazla pahali olmaz 200tl teledunya'ya verdik bunada okadar vermeyiz teledunyadan kaliteli olacagi kesin serdar sd kanalida hd gibi olacak deniliyor hd kanal sayisida dahada fazla yatirim olacak soylentiler boyle unutmzdan kanal1 nezaman yayinda olcak bilgin varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heseyin hayirlisi diyelim umarim teledunya bununda altinda kalirsa digital karaslin vay teledunyanin haline serdar nasil olsa 1veya2 senevar ondansonra ugrasmam bile arkadasim sende karasala gecersin kafan rahat olur ve ayrica kanal1 ne zaman yayin hayatina geciyor fikrinvarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

heseyin hayirlisi diyelim umarim teledunya bununda altinda kalirsa digital karaslin vay teledunyanin haline serdar nasil olsa 1veya2 senevar ondansonra ugrasmam bile arkadasim sende karasala gecersin kafan rahat olur ve ayrica kanal1 ne zaman yayin hayatina geciyor fikrinvarmi

dediğin gibi olabilir tabi hayatın ne göstereceği de belli olmaz. kanal 1 konusunda da çok yakında diyorlar ama tarih vermiyorlar. stüdyo falan olması zaman alır. kablo tv lisansı bloomberg ht'ye geçmişti. teledünya'ya gelirse de zaman alacak.
  • serdar bugun arkadasim beni aradi startv hd kanald hd showtv hd ve ntv spor hd teledunya ust pakete gelebilecegini soyledi bu kanallar senin de bilgine dayanarak teyit etmek isterim

• quote:

serdar bugun arkadasim beni aradi startv hd kanald hd showtv hd ve ntv spor hd teledunya ust pakete gelebilecegini soyledi bu kanallar senin de bilgine dayanarak teyit etmek isterim

sadece kanalları takip ediyorum ya da soru soruyorum. teledünyada çalışan tanıdığım olmadığı için bu bilgiyi teyit etmem zor olabilir belki. ama yayın hakları platformlarda onlar isterse olabilir bu kanallar. zor görünüyor bence.
  • showtv 16:9. formatina gecmis serdar umarim gormussundur darisi startv ve kanald 'nin basina enkiza zamanda bu kanallarda gecer

• quote:

showtv 16:9. formatina gecmis serdar umarim gormussundur darisi startv ve kanald 'nin basina enkiza zamanda bu kanallarda gecer

tam olarak geçemişi diziler falan da kanal değiştirirken 4:3 logo ve yazılar her zaman 16:9 umarım hep 16:9 olur. diğer kanallarda bir an önce geçerler.
  • SERDAR BUGUN MUSTERİ TEMSİLCİSİYLE GORUSTUM UNİVERSAL KANALİYLA HER KEZ BASKA SEY SOYLUYOR EN AZ 4 KİSİYE AKTARDİLAR YORUM YAPAMİYORLARMİS. SENCE NE OLACAK . STARTV 16:9 FOMATİNA GECERMİ BİLİYORMUSUN.

• quote:

SERDAR BUGUN MUSTERİ TEMSİLCİSİYLE GORUSTUM UNİVERSAL KANALİYLA HER KEZ BASKA SEY SOYLUYOR EN AZ 4 KİSİYE AKTARDİLAR YORUM YAPAMİYORLARMİS. SENCE NE OLACAK . STARTV 16:9 FOMATİNA GECERMİ BİLİYORMUSUN.

tam olarak bilmiyorum star tv'nin geçeceğini. geçeceği hakkında haberler okumuştum. umarım kısa zamanda geçer 16:9'a. universal channel resmi sitesinde problemi halletmek için uğraşıyoruz teledünya ve d-smart'a en kısa zamanda yeniden geleceğiz yazıyor. kanaluğraştığına göre zaman alsa bile geleceğini düşünüyorum kanalların yazıdan sonra.
  • Universal Channel bana sorarsanız bu şekilde kalır
    Ama Digiturk e gelse güzel olur
  • bence butun platformlarda olmasi gereken bir kanal umarim en kisa surede baslar

• quote:

bence butun platformlarda olmasi gereken bir kanal umarim en kisa surede baslar

Aynen
    Digiturk te de sadece Planet Çocuk var birtek eskilere dönmek için Taş Devri ve Jetgiller i izliyorum
  • benim kaliteden anladigim kaliteli fd kanallardir ntv spor hd startv hd kanald hd fox hd ve pro7 sat1 rai1 gibi kanallardir bu kanallari ben teledunyada gormek isterim sahsen gelirmi bilmem sende bilgi varsa paylasmani isterim

• serdar vox hd eklendi kanalin icerigi nedir biliyormusun nasil bir kanal bilmiyorum listeye eklendi simdilik yayin yok arkadasim bilgi verirsen sevinirim

• quote:

serdar vox hd eklendi kanalin icerigi nedir biliyormusun nasil bir kanal bilmiyorum listeye eklendi simdilik yayin yok arkadasim bilgi verirsen sevinirim

bende de yayın yok. Üst pakette olduğu söyleniyor ama kesin bir şey yok. Rtl'ye ait alman kanalı diziler,programlar olan bir kanal.

• SEEDAR KANAL1 ACİLİS TARİHİ BELLİ OLDUMU VE VOXHD NE ZAMAN YAYİNA BASLİYCAK HABERİN VARMİ AYRİCA CNN.TURK 16:9 GECİYOR .ARKADASİM SİMDİDEN SAOL

• serdar arkadasim ismini yazarken elim kaydi kusura bakma .belirtigim gibi sana yazdigim kanallarla ilgili ne durumu soracaktim .

• quote:

serdar arkadasim ismini yazarken elim kaydi kusura bakma .belirtigim gibi sana yazdigim kanallarla ilgili ne durumu soracaktim .

yok sorun değil. kasım ayında kanal 1 açılacağını duydum.
  • serdar yakinda eklenecek kanallar varmi hd veya sd unutmadan planetlerle ilgili sondurum nedir.

• normal uyduda bile çıkıyor planet kanalları. Ama kablolu tv'de yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.