Şimdi Ara

arkadaslar planet tv kanallar eklenecekmi ve yabanci kanal hd gelirmi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar evet digiturk ' var arkadasimdayim gordum yaninda yaziyorum teledunya en azindan bir tanesiyle anlasma saglayamazmi pro7 veya sat1 kanaliyla kaliteli kanallar birtanesini gormek isterim sence teledunya anlasirmi umitle bekliyorum birtanesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşsa güzel olur anlaşır mı bilemiyorum bir de türkçe desteği de olsa süper olur.tv5 monde a bir türlü türkçe gelmedi.

• benimde dilegim turkce dildestegi yakinda olur .sat1 ve pro7 icin yazdik bakalim ne olacak bari bir tanesini eklesin bununla ilgili bir duyumun varsa yazmani isterim bana teledunya musteri hizmetlerini aradim baskida yaptim birsey demedi ne gariptirki uyduda hem hd hende sd var dedim calismamiz bunu kanal eklenirse gorursunuz dedi 19 tl almasini biliyorsunuz dedim bizim hangi kanal gelecegini bilmiyoruz dedi sacmalik bence bu isi beceremediler serdar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

benimde dilegim turkce dildestegi yakinda olur .sat1 ve pro7 icin yazdik bakalim ne olacak bari bir tanesini eklesin bununla ilgili bir duyumun varsa yazmani isterim bana teledunya musteri hizmetlerini aradim baskida yaptim birsey demedi ne gariptirki uyduda hem hd hende sd var dedim calismamiz bunu kanal eklenirse gorursunuz dedi 19 tl almasini biliyorsunuz dedim bizim hangi kanal gelecegini bilmiyoruz dedi sacmalik bence bu isi beceremediler serdar .

bende temel paket ve uydunet var. ne yazık ki önceden duyuru yapmıyorlar kanallar ilgili bu yüzden gelmeye yakın öğrenebiliyoruz. birkaç gün önce ancak. bazen öğrenemeden geliyor. herhangi bir sat1,pro7 ile ilgili duyumum olmadı. ama duyumumu olmaması gelmeyecek anlamına da gelmez.
  • quote:

kendikeri kaybederler 1ve2sene icinde karasal digital geliyor kendilerine teledunya platformu diyorlarsa enkisa zamanda bizlere iyi kanallar hd ve sd eklenmesi gerekir bircok aboneden olacaklar ve sunu duydum arkadasimdan sat1 vepro7 geticekmis bu kanallardan bitanesini boyle birsey varmi sen biliyormusun bu kanallarla ilgili acaba abone toplamak icinmi anlasma yapacaklar sence.

DVB-T DVB-C kadar iyi değil ki... yayın sayısı azalacak... kapasitesi kısıtlı...
  • serdar mac izlerlerken startv 'de alt ve ustte siyah bant vardi daha onceden boyle birsey yoktu acaba startv 16:9 geçecek denememi yapiyorlar .

• Teledünyaya yabancı kanal geleceğini sanmam..
  • neden serkan platform biraz zenginlesmesi gerekir yabanci hd kanallarla benim bekledigim iki kanal var sat1 ve pro7 bunlardan birtanesi gelsin yeter benim icin

• quote:

serdar mac izlerlerken startv 'de alt ve ustte siyah bant vardi daha onceden boyle birsey yoktu acaba startv 16:9 geçecek denememi yapiyorlar .

olabilir belki wss 16:9 ihtimalini az görüyorum cnbc-e gibi olabilir ama bu konuda bir duyum almadım.
  • quote:

neden serkan platform biraz zenginlesmesi gerekir yabanci hd kanallarla benim bekledigim iki kanal var sat1 ve pro7 bunlardan birtanesi gelsin yeter benim icin

arkadaşım...teledünya platformuna almanya özel kanalı vox hd eklenince şahane yayın yaptığını gördüm...rtl ve deutsch welle özel kanallarının yanına sat-1 ve pro-7 yakışır şeklinde düşünüyorum...
  • umarim arkadasim anlasma saglanir umudum var gelme acisinda isallah teledunya bir atak yaparak bizi sasirtirlar bizde mutlu oluruz..Benim gibi dusunenlere.

• quote:

umarim arkadasim anlasma saglanir umudum var gelme acisinda isallah teledunya bir atak yaparak bizi sasirtirlar bizde mutlu oluruz..Benim gibi dusunenlere.

arkadaşım...bülent çelik...seninle fikirdaş olduğumuza sevindim...inşallah dileğimiz gerçekleşir...
  • umarim arkadasim en kiza zamanda gelir.beklemekten baska birsey yapamiycaz.

• umarım eklenir bir d-smart kullanıcısı olarak teledünyayı belgesel açısından daha zengin buluyorum
  • Planet kanallarının gelmesine çok sevindim özellikle Planet Çocuk çok güzel yeni ıvır zıvır saçma çizgifilimler yok hep eskilerden gidiyor inşallah bu şekilde devam ederler :)
  • D SMART KULLANİCİ ARKADASİM İNAN BENDE KİSKANDİGİM KANALLAR VAR MESELA HDEN VAR STARTV HD VAR BENDE BUNLARİ ACİKCASİ İSTERİM TELEDUNYA'YA GELSİN .

• serdar arkadasim kanal1 yilan hikayesine dondu ciner gurubu hala bir aciklama yapmadi .senin dedigin gibi kasim ayini bekliyorum kasim kacinda yayin hayatina baslar sence .

• quote:

serdar arkadasim kanal1 yilan hikayesine dondu ciner gurubu hala bir aciklama yapmadi .senin dedigin gibi kasim ayini bekliyorum kasim kacinda yayin hayatina baslar sence .

kasım dedi ciner grubu ama herhangi bir açıklama yapmadı ertelemişte olabilirler belki herhangi bir duyuru yok.. kablo tv lisansı da daha almadılar. umarım alırlar. uydu lisansı da alınmadı. belki bloomberg ht'yi tekrardan kanal 1 yapacaklar bilmiyorum. sesleri çıkar herhangi bir duyuru olursa yazar paylaşırım.
  • BÜLENT ARKADIŞIM HDE İLE STAR HD SİZE GELSE BİZEDE NATİONAL GEOGRAPHİC HD İLE NATİONAL GEOGRAPHİC WİLD HD GELSE SÜPER OLUR HER İKİ PLATFORM DA ÜYE KAZANIR VE ÜYELER MEMNUN OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

BÜLENT ARKADIŞIM HDE İLE STAR HD SİZE GELSE BİZEDE NATİONAL GEOGRAPHİC HD İLE NATİONAL GEOGRAPHİC WİLD HD GELSE SÜPER OLUR HER İKİ PLATFORM DA ÜYE KAZANIR VE ÜYELER MEMNUN OLUR

Türkiye'de platformların en büyük hatası bu kanal sadece bizde şartını koşmalarıdır. Bizim açımızdan hem içerik az kanal oluyor. Hem de bu kanal sadece bizde olması maliyeti arttırdığı için bu maliyeti de bizden çıkarıyorlar. Kanalların bir kısmını izlemiyoruz bu nedenle bir de daha çok para ödüyoruz. FX bütün platformlarda olduğu için reklam alıyor maliyeti daha az. Ama discovery'lere rekabetten dolayı d-smart iyi para ödedi. bu maliyeti de size yansıttı. platformlar anlaşıp ihaleye girselerdi bu kadar çok para gitmezdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.