Şimdi Ara

arkadaslar planet tv kanallar eklenecekmi ve yabanci kanal hd gelirmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
10.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

normal uyduda bile çıkıyor planet kanalları. Ama kablolu tv'de yok.

bu hafta planetler ve minika çocuğun geleceği dedikodusu var. ama resmi sitelerinde bir açıklama görmedim. gelirse güzel olur özellikle planetler.
  • valla arkadasim sende olmasan doruduzgun bir haber alamiycaz bu hafta umarim dedigin gibi eklenir beklemekten baska bir sey yok yardim edecegim bir konu varsa bende sana her zaman yadimci olmaya calisirim arkadasim her zaman .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bülent Çelik

valla arkadasim sende olmasan doruduzgun bir haber alamiycaz bu hafta umarim dedigin gibi eklenir beklemekten baska bir sey yok yardim edecegim bir konu varsa bende sana her zaman yadimci olmaya calisirim arkadasim her zaman .

umarım dedikodular gerçektir kanallar yayına başlar. en büyük sorun kanalla anlaşma olduğunda duyurmaması. benimde sorum olacak olursa tabi ki sorarım.
  • dedikodular nereden geliyor ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

dedikodular nereden geliyor ki??

çalışan tanıdıkları olan kişilerden bir de kanalların facebook sayfalarından.
  • dedikodulardan minika çocuk kanalı geldi. umarım diğer dedikodularda doğru çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 25 Eylül 2012; 23:42:27 >
  • senin dedigin gibi cocuk kanali geldi diger kanallarda gelir senin dedikoduna inanirimda onlarin dedikodularina inanmam arkadasim dogru haber sende seni yazdiklarindan emin oluyorum senin gibi bir arkadas kazandim kendi acimdan .

• quote:

senin dedigin gibi cocuk kanali geldi diger kanallarda gelir senin dedikoduna inanirimda onlarin dedikodularina inanmam arkadasim dogru haber sende seni yazdiklarindan emin oluyorum senin gibi bir arkadas kazandim kendi acimdan .

evet çocuk kanalı geldi. planet konusunda umarım doğru çıkar dedikodular. planetler 6 ay önce facebook'ta resmi sayfasında kendim gördüm çok yakında teledünyadayız yazdı sonra ne olduysa anlaşamadılar. umarım yine böyle olmaz gelir planetler. çok iyi içeriği olmasa bile alternatifi olmayan kanallar. türk sineması,yabancı sinema istediğinde izleyebiliyorsun. ben de memnun oldum senin gibi birini tanımaktan.
  • dedikodular doğru çıktı. planetlerin 3 kanalı geldi. planet sinema,planet türk ve planet pembe geldi. bir tek planet çocuk gelmedi. o da gelir diye düşünüyorum.
  • planet çocukta geldi

• evet arkadasim ekledi dedigin gibi oldu umarim yeniliklere devam ederler tesekkurler .

• planet çocuk zaten çocuklar izliyor ve onlar zaten kaliteye bakmaz

planet pembeyi kadınlar izliyor onlara pempe dizi olsun çamurdan olsun yeter

ama planet filmden resmen kalitesizlik basitlik ve sıradanlık akıyor... o yüzden inan bana dostum pekte gerekli değil bu kanal
  • alın size yeni bir dedikodu: türksat yakında web tv 'yi yayına başlatacak, böylece kablo tv hizmeti olmayan yerlerden de cüzi ücretlerle bütün kanallar internetten izlenebilecek.
  • peki dogru diyelim ozaman eklenmesi gereken kanallar hangisi olmasi gerekirdi ben bir kac kanal yazdim daha onceden yazarsan ogrenelelim .

• quote:

peki dogru diyelim ozaman eklenmesi gereken kanallar hangisi olmasi gerekirdi ben bir kac kanal yazdim daha onceden yazarsan ogrenelelim .

çok kaliteli olmasa da alternatifi olmayan kanallar. Türk sineması ücretsiz başka kanal yok.sinema da kaliteli olmasa da 24 saat film var. Çocukta benim çocukluğumda izlediğim çizgi filmleri yayınlıyor. O dönemde alternatif yoktu belki ondan ama severek izliyordum

• serdar arkadasim star tv hd teledunya'ya eklenecegini duydum dogrumu bugun arkadasimada sordum evet dedi genede sana sormak istedim senden aldigim bilgiler dogru oldugu icin.

• quote:

serdar arkadasim star tv hd teledunya'ya eklenecegini duydum dogrumu bugun arkadasimada sordum evet dedi genede sana sormak istedim senden aldigim bilgiler dogru oldugu icin.

şu anda d-smart'ta yayın hakkı. sözleşmesi bitip bitmediğini bilmiyorum bittiyse dediğin gibi eklenebilir. bu konuda ne yazıkki bilgim yok. ekleneceğine dair herhangi bir şey duymadım. eklenirse güzel olacak.
  • serdar bugun yetkilileri arayip sordum bir kac kanalla gorustuklerini soylediler.umudum var gelirse super olur ve sana sunuda sormak isterim arkadslarimda ogrenmek istiyorlar sat1 veya pro7 kanali gelirmi .arkadaslariminda onemsedigi kanallar ve benim icinde kaliteli kanallar sence eklenirmi bunu ogrenmek istiyor arkadaslarim ve ben

• sat 1 türkiye distribütörü mcd sinema tv,bbcleri,eurosportları pazarlayan şirket anlaşırlarsa gelebilir. pro 7 digiturkte yer alıyor başka platforma gelmeme gıbi şart yoksa gelme ihtimali var. Müzik kanalı isteği var çok istek var,dikkate alırlarsa o kanallar gelir.üst pakete kanalların gelme ihtimali daha yüksek ne yazık ki

• serdar evet digiturk ' var arkadasimdayim gordum yaninda yaziyorum teledunya en azindan bir tanesiyle anlasma saglayamazmi pro7 veya sat1 kanaliyla kaliteli kanallar birtanesini gormek isterim sence teledunya anlasirmi umitle bekliyorum birtanesini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.