Şimdi Ara

Arkadaşlar premium konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben premium alcam da hero online da hangi itemi alırsam hero da paraya cevirebilirim iyi olcak ama yardımcı olursanız cok makbule gecer

• Shout Skill

En iyi ondan para kazanırsın.
  • bence en iyisi affliction pill dir
    kendi sitesinde bayağı isteyen var.
  • stat sıfırlama skill sıfırlama gibi hero tavernde satılan itemlereden hatırı sayılır miktarda para kazanabilirsin
  • arkadaşlar shout skill aldım pazara koyamıyorum vede hammer craft aldım yine pazara koyamıyorum
  • Stat sıfırlama en çok zarar ettirenlerden yanlış bilgi vermeyelim lütfen :)
  • onların ticaretini yapman için lvl 40 olman lazım ilk
  • Preminium die bişi yok yaw Hero Tavern Var
  • Arkadaşlar bugün bi adam ayıma saldırdı ben o adama ne yapabilirim saldıramadım da ne gibi önlem alabilirim adamla vs kapıssak ben alırım cünkü yardım ederseniz sevinirim
  • benim anlamadıgım sadece cash mi cekebiliorus ve 1 sorum daha olcak benim lvl 40 suan ve statlar str: 99 dex: 84 int 63 female blade im neler basmam gerekio bi yardımcı olursanız sewinirim her yere bakdım ama annamadım :(
  • Silahin istedigi kadar str ver, kalani full int. Blade kullanicilari dex vermez ya da vermemeli...
  • premium hakkında bilgisi olan yokmu peki :D
  • AFF PiLL VE CHARM ALIP PARA KAZANABİLİRSİN.AFF PİLL 30 DOLAR A ALIRSIN.CM DE 70M CİVARI SATIYOLAR AMA 60M YE HEMEN SATARSIN.ARAYAN COK.CM DE SÜREKLİ YAZAN OLUR WTB AFF PİLL 60M DİYE.CHARM I TAM BİLMİYORUM ALICISI COKMU.8.5M DEN FALAN SATIYOLAR CM DE.BUNDLE ALIRSAN HRO TAVERN DEN SANIRIM DAHA UCUZA GELİYO SANA.4 TANE VAR BİLDİGİM KADARIYLA BUNDLE DE.TABİ YANILIYORDA OLABİLİRİM.İNG. AZDA OLSA VARSA OKU ANLARSIN ZATEN.SACRET TİGER KAC DOLAR BİLMİYORUM AMA CMDE 40-45M CİVARI SATIYOLAR.TALEP ÇOKMU BİLMİYORUM TABİ.SATAN OLDUGUNA GÖRE ALANDA VARDIR ELBET.BİDE TERRAPİNE VAR.1 HAFTALIK VE 1 AYLIK OLANI.%20 FAZLA EX VERİYO VE ÖLÜNCE %50 AZ EX GİDİYO.1 HAFTALIK OLAN 9-12M ARASI, 1 AYLIK OLAN 20M CİVARI SATILIYO CM DE.TABİ TALEP VARMI ONU BİLEMİYORUM.SATAN KİŞİ ÇOK OLDUGUNA GÖRE ALANDA VAR MUTLAKA.ÖZELLİKLE 70+ DAN SONRA TERRAPİNE İLAÇ GİBİ GELİYOR KASMA KONUSUNDA.BENİM BİLDİĞİM BUNLAR VAR.DİĞERLERİNE PEK BULAŞMA BENCE.HAMMER İDE ARTIK SADECE BD BASARKEN KULLANMAK MANTIKLI.5D-SC 10M YE DÜSTÜ.KUTUDAN CIKIYO BOSS TAN DÜŞÜYO.HAMMER ALIP SC 5D BASMAK ARTIK PEK MANTIKLI DEĞİL.BD BASMAK İSTEYENLER ALABİLİR HAMMER İ.

• baba öle bi acıklama yabdın ki ne bisi anladım ne bildiklerim kaldı :D premiumu nerden alcagımı bi bilsem daha dorusu sadece cash mi cekilio yoksa premium da varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: insatanity

baba öle bi acıklama yabdın ki ne bisi anladım ne bildiklerim kaldı :D premiumu nerden alcagımı bi bilsem daha dorusu sadece cash mi cekilio yoksa premium da varmı

Premium yok sadece cash cekiliyor.
  • eyw saol kardes.Son sorum cash cekincemi mavi pazar olayı falan oluo ve shout tan konusuluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: insatanity

eyw saol kardes.Son sorum cash cekincemi mavi pazar olayı falan oluo ve shout tan konusuluo

Ilgisi yok mavi pazar kurmak icin 10 lvl ustu olman yeterli, kendine ctrl+sol tus basip purchase yi secersen mavi pazar kurabilirsin. Mavi pazar satin almaya yarar...

Shout tan konusmak icin ise yaklasik 150 chi ye sahip olmalisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.