Şimdi Ara

Arkadaşlar PS3 hakkında birkaç sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 almayı düşünüyorum ALLAH (c.c.) izin verirse inşallah.Fakat birkaç sorum var.İkinci el alıcam arkadaşlar garantili, kırdırılmış şekilde, 4.46 versiyon slim
    kasa almayı düşünüyorum.Sorularım ise şunlar;

-Cihaz kırdırılmış olduğu için garanti dışı mı kalıyor?

-Eğer garanti dışı kalmıyor ise cihaz ile ilgil bir sorun yaşadığımda kırdırılmış olduğu için garantide bir sıkıntı olur mu?

-Evde internetten indirdiğim oyunları ps3 e yükleyebilirmiyim?

-Ve yüklemem için ayrıyeten almam gereken ya da masraf yapmam gereken bişeyler olur mu?

-Slim kasalarda ısınma sorunu var diyolar bu ne kadar doğru ?

-Ayrıca kronik tekniksel arızalara rastlarmıyım?

-Cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekir?

-Cihazın tamir görüp görmediğini anlayabilir miyim?

-Ayrıca ps3 te en yüksek grafik kalitesini elde etmem için neler yapabilirim?

• Dostum kirik cihaz hic tavsiye etmiyorum. Sonucta single mod bi yere kadar. Oyunlarin keyifli yani multiplayer kismidir. Yani yapay zeka bi yerden sonra bayar. Benim tum arkadaslarim dayanamayip online'a geri dondu. 25 tane sadece single oynayacagin oyun olacagina 5 tane saglam multiplayeri olan oyunun olsun inan cok daha keyif alirsin
    Edit: 4 sene fat kullandim 2 senedir slim kullanmaktayim fark yok, isinma olayi falan olmadi bende
    Yuksek goruntu kalitesi almak icin HDMİ kablosu alman yeterli olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyan -- 26 Kasım 2013; 1:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliklle teşekkür ederim fakat şöyle bir durum var kardeşimle split screen oynamak amacım ve ps3' e özel oyunları oynamak. Zaten çoklu oyuncu desteği var ps3' te .
    Online' ye çok uzun zaman sonra gerek duyarım gibi zaten geri orjinal haline çevrilebiliyor ps3. Sıkılırsam geri çeviririm ps3' ü orjinal alırım oyunları . O yönden sıkıntı değil diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ∞ThugLife∞ -- 26 Kasım 2013; 1:41:39 >
  • Orjinal haline nasil cevriliyor merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Cihazın içi açılacak ise elbet garanti dışı kalacaktır. Grafik kalitesini artırmak için ancak HD tv varsa HDMI üzerinden bağlayarak 720p ve destekliyorsa üzeri görüntü alabilirsin. Beyonetta destekliyordu sanırım 1080p. Ben kopya kullanmadığımdan bilmiyorum nasıl yüklersin. Onu artık kendin araştıracaksın.
  • Teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.