Şimdi Ara

Arkadaşlar realmlarla ilgili yardım gerek.(1 dakikanızı alır.Bi girip bakasnız :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dişi blood elf death knight karakter açtım Silvermoon realmında ama hiçbiryerde tek Horde`ye rastlamadım. :( Hordelerin kalabalık olduğu (Kimi yerde Stormvindeki kadar kişi bulabileceğim) güzel bir Realm önerebilir misiniz? Tek başına oynamak kadar sıkıcı birşey yok benim için.
    Bu arada dişi blood elf death knight için şöyle güzel bir isim önerebilirmisiniz?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedArslan -- 25 Ocak 2012; 18:13:07 >

• Twisting nether da istemediğin kadar horde var.
    İsime gelince, ben de karakter açarken 1 saat isim düşünüyorum.O yüzden bi önerim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Twisting nether da istemediğin kadar horde var.
    İsime gelince, ben de karakter açarken 1 saat isim düşünüyorum.O yüzden bi önerim yok.

Teşekkür ederim.Çok yardımcı oldun.Bu arada Twisting Nether pvp serveride.PVP serveri olmayıpta dediğim gibi olan varmıydı?Kusra bakma eğer rahatsız ettiysem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedArslan -- 25 Ocak 2012; 18:57:03 >
  • http://eu.battle.net/wow/en/status#locale=english

Buraya göre Silvermoon da high ama dediğine göre horde tarafı pek kalabalık değilmiş.Tabi hordeyi nerede aradığına bağlı, genelde orgrimmarda toplanırlar.Verdiğim linke ve isteğine göre Draenor var ama horde tarafı nasıl bilmiyorum.Realmin gerçek popülasyonu önemli değil, sadece horde tarafı kalabalık olsun diyorsan biraz daha araştırman gerekir.Eğer RP realmleri senin için sorun değilse Argent Dawn her iki tarafıda kalabalık bir realmdir.
  • Burning legion
    Türkçe sözlükten isim bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 25 Ocak 2012; 19:35:08 >
  • Peki arkadaşlar yazdığınız için çok teşekkürler.Önerdiğiniz bu srealmları biraz daha araştırıp karar vericem.En zor kısımsa isim.
  • Gel Burning Legion'a. Horde DK'yım, Horde sayısı da fazladır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silvermoon ally tarafında oynuyorum 3 karakterim var 3 ündede FOR THE ALLIANCE'ı yapmaya gittiğimizde orgrimarda elle sayılacak kadar horde vardı toplasan max 15 tane bunların 6-7 taneside 70 lvl altıydı orgimara gidiyorum canım sıkıldıkca çok az horde ile karşılaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 25 Ocak 2012; 22:04:49 >
  • Stormscale'de oynuyorum burası ise Silvermoon'un Horde versiyonu. Stormwind'in farmlanmayan zamanı yok heralde. Ayrıca PvP içinde en iyi serverlardan biri diyebilirim. Bu nedenle belki seçmezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 25 Ocak 2012; 22:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Gel Burning Legion'a. Horde DK'yım, Horde sayısı da fazladır.

Burning Legion da oynamaya karar verdim.Bu arada Burak sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Stormscale'de oynuyorum burası ise Silvermoon'un Horde versiyonu. Stormwind'in farmlanmayan zamanı yok heralde. Ayrıca PvP içinde en iyi serverlardan biri diyebilirim. Bu nedenle belki seçmezsin...

Bence o da can sıkıcı olur.PvP ye karşı özel bir durumum yok.Burning Legion`da oynamaya karar verdimö.Teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedArslan

quote:

Burning Legion da oynamaya karar verdim.Bu arada Burak sen misin?

PM attım.
  • Outland olmasi lazim
  • burning legion gel güzel server ben oynuyorum her yer türk dolu
  • quote:

Aman BL de horde oynama! Kandırıyor seni dinleme onu. Polaklardan bıkarsın bak söyliyim! Ally tarafına bekleriz

Bu arada isim ( Ama blood elf MALE için) : Alinazik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Aman BL de horde oynama! Kandırıyor seni dinleme onu. Polaklardan bıkarsın bak söyliyim! Ally tarafına bekleriz

Bak isim Blood Elf erkeğine yakışıyor. :D Burning Legion da başladım.Horde`yim ama sadece Belfleri sevdiğim için :)
  • quote:

quote:

quote:

Bak isim Blood Elf erkeğine yakışıyor. :D Burning Legion da başladım.Horde`yim ama sadece Belfleri sevdiğim için :)

Bütün oyun hayatını zehir ettin şuan kendine. Faction change falan çok para vereceksin ilerde söyleyeyim

• Blood elf ten dolayımı, Horde'dan dolayı mı yoksa realmdan dolayımı?
  • quote:

Blood elf ten dolayımı, Horde'dan dolayı mı yoksa realmdan dolayımı?

Realm yüzünden.
  • quote:

quote:

Blood elf ten dolayımı, Horde'dan dolayı mı yoksa realmdan dolayımı?

Realm yüzünden.

Neden dostum? Çok düzgün adamlarda var. Tamam Polonyalılar biraz bozuyor serverı ama genel olarak normal. Bir Polonyalı geldi guilde adama nereli olduğunu sordum cevabı şuydu; "Polska" yani yabancının biri bana nereli olduğumu sorduğunda "Türkiye" demem gibi birşey. Garipler biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 28 Ocak 2012; 1:32:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.