Bildirim
arkadaşlar rogue chitin shell yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
la olm şel giyecek kadar öğrendin oyunuda bu işin şans işi olduğunu öğrenemedinmi -
quote:
Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA
la olm şel giyecek kadar öğrendin oyunuda bu işin şans işi olduğunu öğrenemedinmi
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: ozanhasmet1
quote:
la olm şel giyecek kadar öğrendin oyunuda bu işin şans işi olduğunu öğrenemedinmi
+1
+19o5 -
şans işi ama dene bence -
bu işin şansı yok bi tane tanıdık 5 tane +1 şhard ları 3 tanesini +8 basıyo bu da mı şans leveli 68 damın bizim itemleri bas diyom olmaz diyo adam yakında gözü kapalı basacak -
quote:
Orjinalden alıntı: yasr_tr
bu işin şansı yok bi tane tanıdık 5 tane +1 şhard ları 3 tanesini +8 basıyo bu da mı şans leveli 68 damın bizim itemleri bas diyom olmaz diyo adam yakında gözü kapalı basacak
madem biliyosun niye topic acıyosun ki yanlış biliyosun.. -
lvl 61 olmussun "RAGUE CHİTİN " diorsun bide "+5 e bassam yanarmı" diyorsun
Valla önünde saygıdan eğiliyorum -
git gold üyelik al.sonra en iyi upgrade kağıdını al kağıdını (sanırım BUS)
sonra +5 bildiğm kadarıyla %100 ondan sonrasıda şansın varsa %60 +7 ye kadar cıkacaktır. bizim ark üye olup istediği itemi +7 yapıo -
BASMA yanabilir. -
quote:
+485 -
%100 +4 OLMAZ YANİ PATLAR -
hight clas itemler garanti +4 te patlıyo :d
şaka tabikide dün akşam ben iron impact almıştım sonra +5 e bastım +6 ya basarken patladı we oyunu bıraktım
sen de bırakabilirsin s :d -
quote:
Orjinalden alıntı: Mymuammer
BASMA yanabilir.
-
HİÇ UĞRAŞMA SAT -
lan birden gülmem geldi:D sende bırakabilirsin he:Dquote:
Orjinalden alıntı: hayalet_asker
hight clas itemler garanti +4 te patlıyo :d
şaka tabikide dün akşam ben iron impact almıştım sonra +5 e bastım +6 ya basarken patladı we oyunu bıraktım
sen de bırakabilirsin s :d
-
quote:
+9999 -
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Valla önünde saygıdan eğiliyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Valla önünde saygıdan eğiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X