Bildirim
ARKADAŞLAR SAMSUNG G600 İLE NOKIA 6500 SLIDE ARASINDA KALDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çekilen fotoğraflarla büyük boyutlu baskılar almayacaksanız Nokia 6500 Slide modelini öneriyorum. -
TEŞEKKÜRLER KATZE ARKADAŞIM BENDE ZATEN GÖNLÜM 6500 DAN YANA AMA SASUNG DA KAFAMI KARIŞTIRIYOR BAŞKA FİKRİ OLAN YOKMU
-
kesinlik le samsung g 600 sınıfının en iyi kamerasına ve daha birçok özelliğe sahip kullanıı da kolay nokia dan ve işletim sisteminden nefret etmiş biri olarak samsung g-600 diyorum...çok da iyi müzik çalıyor. :) -
G600 seçerdim. -
Nokia 6500 Slide modeli bencede çok daha uygun -
tabiki g600 -
Nokia 6500 Slide daha estetik -
g600(nokta) -
kim kalmadı ki. bence başlığa birde u900 soul u ekle.
-
Nokia 6500 Slide -
Nokia 6500 slide bence daha şık ve gösterişli bir telefon..özellik,dayanıklılık, uzun süre kullanım açsından da bu telefonu öneririm... -
g600 ne ya.günlerce kullandım 5 mp değil o.3.2 bile etmez.Sen fotoğraf çekmeyi bilmiyorsun demesin kimse.Profesyonel fotolar çekiyorum -
6500 Slide -
Samsung tavsiye etmem.
Nokia 6500 slide iyi kamerası zaten ortada şık, kibar bir telefon.
Zaten bende 6500 slide metal kullanıyorum. -
G600 daha uygun gibi duruyor.
Fotoğraf konusunda karşılaştırma yaparak kendiniz karar verebilirsiniz.
g600 :http://www.gsmarena.com/samsung_g600-review-187p5.php
6500 :http://www.gsmarena.com/nokia_6500_slide-review-198p6.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 2 Haziran 2008; 0:56:53 > -
arkadaşlar teşşekkür ederim bilgileriniz için bugün 6500 slıde black aldım ve mükkemmel bir telefon
sizlere bir sorum olucak kaydırma tuşunu açarken ses çıkmasını istiyorum nereden ayarlıyabilirim -
ben olsam g600 alırdım -
hayırlı olsun -
bende olsaydım g600 alırdım ama hayırlı olsun
Benzer içerikler
- global telefon ne demek
- samsung türkiye garantili ne demek
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- play protect nedir
- telegram video izleme
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X