arkadaşlar ben ve benim bir arkadaşım server kurmaya karar verdik.ve server kurmayı bilen birinden yardım istiyoruz.yardım etmek isteyenler(teşekkür ederiz) msn mi eklerlerse sevinirim
YA COCUK BIGIT YA SENIN GIBI BEBELERI NIE ALIOLAR SU FORUMA BILMIORUM CIDDI CIDDI BIGIT ANNENDEN SUTUNU IC BI BUYU BOY AT BEYNIN GELISSIN OLE GEL............... OF Cevap wermeyın su bebeye ya Delırcem.
adamin ifadesi yanlis alabilirde. veya server kurmayi bilmiyor kisa yoldan arastirmadan buradan da ogrenmek istemis olabilir. ama ne bicim bir ifade ile yaklasiyorsun sen insanlara. Once ben seni kiniyorum..
Uzatmasanız...
quote:
Orjinalden alıntı: sananeTr
YA COCUK BIGIT YA SENIN GIBI BEBELERI NIE ALIOLAR SU FORUMA BILMIORUM CIDDI CIDDI BIGIT ANNENDEN SUTUNU IC BI BUYU BOY AT BEYNIN GELISSIN OLE GEL............... OF Cevap wermeyın su bebeye ya Delırcem.
aynen diyorum bide Adini Nuricanmu koyarsin Yada CahitcanMu
herkeze sen bebesin sen çocuksun diye yaklaşıyorsun merak ettim senin yaşın kaç bi kerede düzgün cevap ver
quote:
Orjinalden alıntı: spellsilver
quote:
herkeze sen bebesin sen çocuksun diye yaklaşıyorsun merak ettim senin yaşın kaç bi kerede düzgün cevap ver
önemli olan insanlarin yasi deil akıl yaşı 45 yaşındada olabilir ama dördüğüm kadarıyla akıl yaşı 10 dan yukarı deil habire ters ters cevaplar amma ilginç insan var bu forumda .. :)
benim orda cocuk bebe die yaşına deil Aklına soledigimi hala anlayamıorsan sende bebesin... Foruma gelip burda bana yaş muhabbeti yapmayın akıl yaşta deil baştadir Yaşım 16 17 e giricem Allahın izniyle 2-3 ay sonra nufusa Gore daha 16 ya yeni giricem nufusa geç yazılmısım cunku 1.1.91 olarak yazdırmıslar. Bu forumda olsun baska sitelerde olsun bir suru Kaynak war herkez her aradigini gelip buraya yazsa nolur bılıonuzmu sız bu forum?? 1831273162 sayfa acılır. Siz hala bole kişileri savunuyorsunuz Helal olsun Bu adamın Adminlik yapma sevdasindan dolayı server actıgınıda herkez bılıyor Gıdıp bu adamın serverında kasan ınsanlarada allah akıl fıkır wersın.... Hadi bye
quote:
herkez her aradigini gelip buraya yazsa nolur bılıonuzmu sız bu forum?? 1831273162 sayfa acılır.
bırak açılsın arkadaşım bu senin işin değilki başkalarını kırarakta bunu engelleyemezsin bırak sen adminler işini yapsın
bu insan aptal(sananeTR)
soru soruyoruz kfuur edior.ayrıca yasını da dedin.bebe kimmiş gorduk :D:Dher neyse goruntulu anlatım yapan biyer var mı?
sananetr belki arştırdı bulamdı mesela bende servır kurcam bende böyele topiç actım bendemi bebyim bebe bebe diyip hemen terslion sen hiç soru sormuyon mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme