Çok lazım arkadaşlar. Galiba hergün olmuyo maintance. Neden gerekli olduğunuda söylim: Cleaver +8 basıcam. 1 Inventory full +7 cleaver. Herşey hazır basmak için bakım ı bekliyorum. Bu arada.. 26 tane +7 den kaç tane +8 çıkar?
daha önceden resetten sonra upgrade yapaları dinlemiştim çoğu üzgündü basamadığı için ayrıca şunu unutma upgrade şans işidir belki 5 tane çıkar belki hiç çıkmaz hatta ilki geçipde diğerleri geçmeyebilir
Salı gecesi saat 1'de...
her salı reset atlıyo sans anvıl ısı bugune kadar yaktıgım ıtemlerın haddi hesabi yok ama bugun anvıl yuzmu guldurdu warıor shell+7 bastım darisi basına 2tane +8 cıkar die dusnuyorum
Salı Gunu gece saat 1 de Upgrade İşini anlamis degilim cani isterse basar istemezze basmaz
quote:
Orjinalden alıntı: punisher_23
her salı reset atlıyo sans anvıl ısı bugune kadar yaktıgım ıtemlerın haddi hesabi yok ama bugun anvıl yuzmu guldurdu warıor shell+7 bastım darisi basına 2tane +8 cıkar die dusnuyorum
Eyvallah. Millet hep resetden sonra bastım falan diyo ama siz öyle diyosanız.. Bu gün tenada () basıcam itemlerimi inş. 2 tane çıksa yeter.
salı gecesi saat 1 de kapanıp sabaha karşı saat 5-5:30 gibi açılıyor