İphone'u yaklaşık 15 gündür sorunsuz kullanıyordum.Dün değil ondan önceki gün kayıt ettirdim iphone'u kayıt işleminde sağolsunlar hiç bir problem çıkarmadılar.İmei sitesinde girdiğimde "cihazınız kayıtlıdır herhangi bir işlem yapmazınıza gerek yoktur" diyor.Fakat bu sabah kalktım Servi Yok diyor kapadım açtım olmadı,stand by ve home tuşuna basılı tutarak restart yaptım yine olmadı lütfen yardımcı olun.Sorun nerde?
evet kayıt işlemini yapıyorlar ancak şöle bir durum söz konusu pasaportunuz son 2 ay içinde yurt dışına çıkış giriş yapmış bir pasaport değil ise kayıt yaptırdığınız zamandan bahsediyorum extraların bazıları kayıtları yapıyor ama size ileride sorun olabilecğini sölemiyorlar siz ilk başlarda bakıyorsunuz cihaz kayıtlı görünüyor ama sonra bir bakıyorsunuz böle servis yok bunun nedeni ise extra imei yazıyor tk kaydediyor sonra tk extrada imzaladığınız belgeleri tk ya gönderiyor ve tk bakıyorki bu evraklar eski en öneliside pasaport çıkış giriş tarihihemen napıyor imei nonuzu sistemden çıkartıyyor ve sonuç no service