Şimdi Ara

Arkadaslar set toplucam acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyun ekipmanlarından bi oyuncu cenneti kurmak istiyorum makinem asus rog (laptop) olucak (öneri varsa alırım laptop)

Fare,klavye,headset,vb öneri alalım bulunucak seyler olsun internetten getirtemem :/ max 600 tl olsun logitech tercihimdir yardımcı olum up up uo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin38

Arkadaslar oyun ekipmanlarından bi oyuncu cenneti kurmak istiyorum makinem asus rog (laptop) olucak (öneri varsa alırım laptop)

Fare,klavye,headset,vb öneri alalım bulunucak seyler olsun internetten getirtemem :/ max 600 tl olsun logitech tercihimdir yardımcı olum up up uo

Razer lycosa klavye veya razer anansi tavsiye edebilirim kulaklık olarak steel seriese siberia v2 razer kraken analog kulaklık logitech g230 olabilir veya g430 olabilir mouse olarak logitech g 300 var 70 tl steel series rival 200 tl razer deathadder 2013 214 tl gibi bir şey olması lazım klavye olarak bence mekanik almıyacaksan klavye alma biraz daha para biriktir logitech g710+ veya razer blackwidow ürünlerini steel series 6gv2 ürünlerini tercih edebilirsin yok para biriktirmiyecem dersen anansi vedir ya lycosa iyi derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livebait -- 2 Mart 2014; 15:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin38

Arkadaslar oyun ekipmanlarından bi oyuncu cenneti kurmak istiyorum makinem asus rog (laptop) olucak (öneri varsa alırım laptop)

bir kere laptopa o kadar para verme

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-16gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_53153/

yeter bu

• 17.3" Full HD Anti-Reflective LED Ekran (16:9; 1920 x 1080)
    • NVIDIA® GeForce® GTX765M 2GB GDDR5
    • 16 GB DDR3 1600MHz Hafıza

Steelseries Apex RAW Oyuncu Klavyesi

Steelseries Sensei RAW Oyun Gaming Mouse - Glossy

Logitech G430 Usb Oyuncu Kulaklığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.