Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİSTEM KURUCAM AMA YANLIŞ ANFİMİ ALDIM ACABA BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ADET 302 PIONEER SUBWOFEER
    2 TAKIM PIONEER TS-A6991S
    TOPLAmdA 5 ADET KOLON ANFİDE 5 ÇIKIŞLI AMA KALDIRIRMI BU KOLONLARI ACABA

• 4 Ohm 4x55W + 1x185W
    2x150W + 1x160W

subwoofer için gayet yeterli olucaktır ovallerei de zorlamadan çalıştırır, son randımanında yüklen mesede.

ekleme: amfi jbl 755.6 olursa daha iyi verim alırsınız ancak audisonun ses kalitesi tartışılmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 6 Mayıs 2009; 1:56:31 >
  • çok sağol dostum bas için içimden tamam kaldıracaktır ama diğer çıkışlara mit tiz takımı falan takılıyor ise kaldırmaz diye düşünmüştüm içim ferahladı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEYSEL İPEK

çok sağol dostum bas için içimden tamam kaldıracaktır ama diğer çıkışlara mit tiz takımı falan takılıyor ise kaldırmaz diye düşünmüştüm içim ferahladı şimdi

Ovalleri tam güç olarak tam olmasada çok rahat sırtlar...

Zaten ses kalitesi özellikleriyle bu tip markalar daha güçü ama sıradan markaları, dinleme deneyimlerinde geride bırakıyorlar...
  • Ana üniten kaliteliyse, kablolamada olması grektiği gibiyse kesinlikle çok güzel ses alacağın bi gerçek.. anfinin distorsiyon oranı çok düşük, audison markasında çok elite bir marka olduğunu biliyorum Alman markası olduğunu duymuştum fiyatlarını almanyada araştırmama rağmen çok yüsek gelmişti..
  • arkadaşlar bugün arabama taktım tesisatı reno clio hb arabam ama arkaya sadece bir 302 bas 1 takımda 6991s oval kolon sığdı
    ön tarafa da jbl mid tiz takımı taktım ama istediğim gibi bas sesi alamadım nedeni nedir anlamadım
    mdf ye taktım yılmazlar da yaptırdım arka mdf yi acaba kutuyamı taksaydım bası anlamadım ki
    bagajıda doldurmak istemiyorum aslında işime gelmiyor kutu koymak
  • quote:

arkadaşlar bugün arabama taktım tesisatı reno clio hb arabam ama arkaya sadece bir 302 bas 1 takımda 6991s oval kolon sığdı
    ön tarafa da jbl mid tiz takımı taktım ama istediğim gibi bas sesi alamadım nedeni nedir anlamadım
    mdf ye taktım yılmazlar da yaptırdım arka mdf yi acaba kutuyamı taksaydım bası anlamadım ki
    bagajıda doldurmak istemiyorum aslında işime gelmiyor kutu koymak

dostum pioneer bass sesi arabada kaybolur ... ben kicker alırken çok sert tak tak vurur alma fln dediler ama arabaya takınca içinde sertliği kayboluyor tam istenen düzeyde oluyor...

pioneer dan istediğin bası zaten alamassın :) ... değiştirme olasılığın varsa kicker taktır istediğini al derim başka türlü olmaz
  • bass kanalının gücü 160 watt civarında ve oldukça tatminkar bi güçtür bu.. öyle çiğerlerini yerinden sökmeyebilir lakin en az 50 metre öteden bass sesini duyuracak kadardır..

Senin sorunun sanırım akustikle alakalı bişey.. kabin tipi subwooferi pandizota yerleştirirsen tabiki bekledigin verimi alamazsın. değil 150 watt 500 watta girsen o woofera beklenen verimi vermez.. Pioneerin F tipi wooferları var onlardan bi tane pandizota yerleştirip bide öyle deneyin.. ama sizin beklediginiz bass sesini ve performansını ancak ve ancak kabinle alacağınız inancındayım.
  • evet dostum haklıymışsın kabin içine taktırdım şu anda bas felaket vereyor sorun kabinde olmamasıymış kabinde ses felaket çok sağolun yardımlarınız için
  • quote:

evet dostum haklıymışsın kabin içine taktırdım şu anda bas felaket vereyor sorun kabinde olmamasıymış kabinde ses felaket çok sağolun yardımlarınız için

benim anlamadığım sen subwooferı kabinsizmi kullanıyordun kabinsiz bi subwoofer tekerleksiz arabaya benzer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Mayıs 2009; 19:05:42 >
  • normalde ben eskiden bu basları cam önüne koyarak kullanıyordum doğan şahinde gümbür gümbür bas vuruyordu ama anfi 904 veya 924 dü
    bu anfinin çıkışı woufer değil subwofer mış cam önünde bası alamıyorsun illaki kabinle kullanacakmışsın ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.