arkadaşlar siz seçin ben alayım.bügüne kadar sunny 4005 kullanıyordum ama artık yeter zırt pırt arılanıyor. garantisi var ama benim film keyiflerimin içine ettiği için artık kafadan sildim
benim aklıma yatan philips. en iyisi olarak da pioner gözüküyor ancak sanki ödemede beni zorlar gibi geliyor. diğer ikisi hakkında da fazla bilgim yok. yarın bir tane secip alacağım buradaki görüşler belirleyisici olacak teşekkürler
ya bakıyorsunuz da niye tavsiyede bulunmuyorusnuz
forumu bazı forumları dolandım philipsden milletin agzı yanmış. pionere mi yönelsek ne yapsak
PIONEER DV-400V- S/K DVD Çalar (MP3-JPEG-DivX-WMA) 199ytl
bence hometech hdmi çıkışlı modelini al.5980 artık üretilmiyor.sony,toshiba vs. yaramaz ve pahalı .hometech fiyatına göre çok iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: prosecutor
bence hometech hdmi çıkışlı modelini al.5980 artık üretilmiyor.sony,toshiba vs. yaramaz ve pahalı .hometech fiyatına göre çok iyi.
Katılıyorum. Ben kullanıyorum, hiçbir problem yok, HDMI olmasıda cabası. Forumda da sürekli güncel yazılımları çıkıyor. On numara cihaz, fiyat ve performans süper.
dostlar sunny den agzım yandı artık tanımadıgım bilmediğim markalara para vermem. yine de teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: prosecutor