Şimdi Ara

arkadaslar sizce arsenal...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fenerbahceyle oynadigim 3. sezonumdan sonra sampiyonlar ligi kupasini alip istifami verdim cunku gerekli olanlari yaptigimi dusundum ve bu noktadan sonra daha buyuk bir takimda gorev yapmanin zevkine varmak istedim. sampiyonlar ligi finalinde eledigim arsenal takimindan teklif aldim ve arsene wenger saltanatini bitirmek icin oradan gelen teklifi kabul ettim. suanda takimla maca cikamadim sezonun baslamasini bekliyorum fakat soyle bir soru var aklimda arsenalde ortasahayi kalabalik tutup 3 lu defans yapsam ingiltere premier ligi icin bu taktik basit mi kalir defansin yol gecen hanina donmesinden korkuyorum. ama elimde cok fazla ortasaha oyuncusu var ve hepsi birbirinden yetenekli sizce 3 lu defans 5 ortasaha ile arsenal takimi premier ligte neler yapabilir? yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• premier ligde çok kaliteli santraforlar ve kanat oyuncuları var her maç 3lerler seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

premier ligde çok kaliteli santraforlar ve kanat oyuncuları var her maç 3lerler seni

sanırım öyle olur bende öyle düşünüyorum ama bir kaç maç deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest-i_nigah

quote:

premier ligde çok kaliteli santraforlar ve kanat oyuncuları var her maç 3lerler seni

sanırım öyle olur bende öyle düşünüyorum ama bir kaç maç deneyeceğim

stoperlerin 2 si hızlı olsun o zaman
  • hummels ve lescott i dusunuyorum ama hem biraz fiyatları yüksek hemde lescott rakip takım olarak gördüğü için gelmeyebilir.
  • 4-4-2 dene hızlı 2 tane forvet al orta sahada sıkıntı olmaz zaten alex song arteta falan var kanatta gervinho falan var sıkıntı olmaz bence
  • quote:

hummels ve lescott i dusunuyorum ama hem biraz fiyatları yüksek hemde lescott rakip takım olarak gördüğü için gelmeyebilir.

lescott iyi oynamıyor zaten devre arasında adam 5 milyon euroya satılık listesine koyuyor

Hummels iyi ama çok ağır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hummels ve lescott i dusunuyorum ama hem biraz fiyatları yüksek hemde lescott rakip takım olarak gördüğü için gelmeyebilir.

lescott iyi oynamıyor zaten devre arasında adam 5 milyon euroya satılık listesine koyuyor

Hummels iyi ama çok ağır

dostum o ara transferlerin çoğunu kaçırdım ama şuan bir sistem oturttum takım iyi gidiyor gol yemedik daha hazırlık maçlarında . sıradaki maçım udinese ile o maçta da 3'lü defans oynayacağım eğer gol yemezsek büyük derbiler haricinde bu stille oynarım.

• quote:

quote:

quote:

Hummels iyi ama çok ağır

dostum o ara transferlerin çoğunu kaçırdım ama şuan bir sistem oturttum takım iyi gidiyor gol yemedik daha hazırlık maçlarında . sıradaki maçım udinese ile o maçta da 3'lü defans oynayacağım eğer gol yemezsek büyük derbiler haricinde bu stille oynarım.

peki sen bilirsin

• Aslında 3 sene geçtiği için neler oldu, bitti elinde ne kaldı tahmin etmek zor ama lige göre düşünürsek orta sahanda sağlam oyun kurucu olmalı, stoperler güven vermeli ve bitirici bir forvet şart.
  • 3-4-3 oyna çok akıcı sekilde

• Ben Serie A'da yapmıştım bunu. Üç yıl boyunca 3-5-2 oynadım, 7 sezonluk Serie A'yı domine ettiğim Milan kariyerimde kazandığım tek ŞL kupasını 3-5-2 ile aldım. Tabii EPL biraz daha farklı ama, diyeceğim o ki; bunu oynayacaksan gerideki üçlü çok sağlam olsun. Ben Rakitskyi, Dede ve Kjaer üçlüsü ile oynuyordum; Rakitskyi hala takımda, sonuna kadar da kalacak ama önce Dede'yi Chelsea'ye, ertesi sene de Kjaer'i City'e satınca, yerlerine aldığım genç ve potansiyelli alternatifler tabii onlar kadar olmayınca, üçlü defans sekteye uğradı, tekrar dörtlü defansa döndüm. Tabii defansa yatırım yaptım, tekrar 3-5-2'ye dönüş planım yok değil. Ama dediğim gibi, arkan sağlam olsun, keza orta saha da iyi olmalı. E elimde de yetenekli orta saha oyuncusu bolluğu var diyorsun, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben Serie A'da yapmıştım bunu. Üç yıl boyunca 3-5-2 oynadım, 7 sezonluk Serie A'yı domine ettiğim Milan kariyerimde kazandığım tek ŞL kupasını 3-5-2 ile aldım. Tabii EPL biraz daha farklı ama, diyeceğim o ki; bunu oynayacaksan gerideki üçlü çok sağlam olsun. Ben Rakitskyi, Dede ve Kjaer üçlüsü ile oynuyordum; Rakitskyi hala takımda, sonuna kadar da kalacak ama önce Dede'yi Chelsea'ye, ertesi sene de Kjaer'i City'e satınca, yerlerine aldığım genç ve potansiyelli alternatifler tabii onlar kadar olmayınca, üçlü defans sekteye uğradı, tekrar dörtlü defansa döndüm. Tabii defansa yatırım yaptım, tekrar 3-5-2'ye dönüş planım yok değil. Ama dediğim gibi, arkan sağlam olsun, keza orta saha da iyi olmalı. E elimde de yetenekli orta saha oyuncusu bolluğu var diyorsun, kolay gelsin.

hocam yeni konu açmadan buradan soralım.
    Bocchetti-Boyata-Ramos ile 3 defans oynamalı mıyım? sorun çıkarır mı İtalya Liginde? Bir de Kyle Walker var, ona yazık olur diye de düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Ben Serie A'da yapmıştım bunu. Üç yıl boyunca 3-5-2 oynadım, 7 sezonluk Serie A'yı domine ettiğim Milan kariyerimde kazandığım tek ŞL kupasını 3-5-2 ile aldım. Tabii EPL biraz daha farklı ama, diyeceğim o ki; bunu oynayacaksan gerideki üçlü çok sağlam olsun. Ben Rakitskyi, Dede ve Kjaer üçlüsü ile oynuyordum; Rakitskyi hala takımda, sonuna kadar da kalacak ama önce Dede'yi Chelsea'ye, ertesi sene de Kjaer'i City'e satınca, yerlerine aldığım genç ve potansiyelli alternatifler tabii onlar kadar olmayınca, üçlü defans sekteye uğradı, tekrar dörtlü defansa döndüm. Tabii defansa yatırım yaptım, tekrar 3-5-2'ye dönüş planım yok değil. Ama dediğim gibi, arkan sağlam olsun, keza orta saha da iyi olmalı. E elimde de yetenekli orta saha oyuncusu bolluğu var diyorsun, kolay gelsin.

Bocchetti-Boyata-Ramos ile 3 defans oynamalı mıyım? sorun çıkarır mı İtalya Liginde? Bir de Kyle Walker var, ona yazık olur diye de düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?

Oynanabilir. Zannediyorum Napoli'nin başındasın? Ama dediğin gibi Kyle Walker'a da yazık olabilir, orta sahanın sağına alıştırabiliyorsan onu yap bence, ama Walker'da da sağlam potansiyel var, yakıp yakmamak sana kalmış. Walker alışabilirse güzel işleyebilir.

Ama orta saha ne durumda? Misal ben bunu yaparken sağ ve sol açıklara destek olmaları görevini veriyordum; e solda Yarmolenko, sağda da Nainggolan, ondan evvel de Abate vardı, Sissoko, Montolivo vs. Bazen 3-4-1-2'ye açıp arkalarına Marin'i veya Montolivo'yu koyuyordum. Şimdi çoğunlukla regen dolu oldu kadro. Ama işte sözün özü şu ki, orta sahan da mutlaka kuvvetli olsun. Mesela bende Sissoko ve Nainggolan, tam asker futbolculardı adamlar, Sissoko'yu sattım ama taraftar çok seviyordu bunları.

Geride sağlam üçlü, iyi bir orta saha ve uyumlu forvet ikilisiyle (Ben bir target man, bir poacher yapıyordum.) 3-5-2 ile gayet başarı gelebilir. Ama her şeyden evvel, ilkin senin bu taktiği bir süre deneyip görmen lazım, çünkü başarılı/başarısız kılacak pek çok faktör mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 1 Eylül 2012; 19:32:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Oynanabilir. Zannediyorum Napoli'sin? Ama dediğin gibi Kyle Walker'a da yazık olabilir, orta sahanın sağına alıştırabiliyorsan onu yap bence, ama Walker'da da sağlam potansiyel var, yakıp yakmamak sana kalmış. Walker alışabilirse güzel işleyebilir.

Ama orta saha ne durumda? Misal ben bunu yaparken sağ ve sol açıklara destek olmaları görevini veriyordum; e solda Yarmolenko, sağda da Nainggolan, ondan evvel de Abate vardı, Sissoko, Montolivo vs. Bazen 3-4-1-2'ye açıp arkalarına Marin'i veya Montolivo'yu koyuyordum. Şimdi çoğunlukla regen dolu oldu kadro. Ama işte sözün özü şu ki, orta sahan da mutlaka kuvvetli olsun. Mesela bende Sissoko ve Nainggolan, tam asker futbolculardı adamlar, Sissoko'yu sattım ama taraftar çok seviyordu bunları.

Geride sağlam üçlü, iyi bir orta saha ve uyumlu forvet ikilisiyle (Ben bir target man, bir poacher yapıyordum.) 3-5-2 ile gayet başarı gelebilir.

Hamsik, Wilshere, Busquets, Kara, ve bir de çok iyi Regen(Richard Michael) var. Orta saha da iyi yani.
     arkadaslar sizce arsenal...

Richard Michael'in defansif yönü Wilshere'den daha iyi diye onu kullanıyım diyorum. Tutar mı bu taktik? Di Maria ve Rodriguez'i ML ve MR'ye çekip ML Di Maria, MR Kyle Walker oynatsam daha mı iyi olur?

• MR Walker dediğine göre orada oynayabiliyor. Oyuncuların randımanını, raporlarını bilemem ama bence taktikteki gibi değil de, bildiğimiz 3-5-2, beş kişiyi yan yana diz. Veya 3-4-1-2 yapıp Hazard, Di Maria, Wilshere, James; birini arkalarına koy. Ya da geçen sezonki Mazzarri'nin Napoli'si gibi en uca Cavani, 3-4-2-1. Ideal formasyonu ve ML-MR'yi deneye deneye sen bulacaksın, support şeklinde yapıyordum ben onları ama, ligdeki rakiplerinin ve takımların durumunu bilemem ancak, bu kadro fazla ofansif görünmüyor mu?

• quote:

MR Walker dediğine göre orada oynayabiliyor. Oyuncuların randımanını, raporlarını bilemem ama bence taktikteki gibi değil de, bildiğimiz 3-5-2, beş kişiyi yan yana diz. Veya 3-4-1-2 yapıp Hazard, Di Maria, Wilshere, James; birini arkalarına koy. Ya da geçen sezonki Mazzarri'nin Napoli'si gibi en uca Cavani, 3-4-2-1. Ideal formasyonu ve ML-MR'yi deneye deneye sen bulacaksın, support şeklinde yapıyordum ben onları ama, ligdeki rakiplerinin ve takımların durumunu bilemem ancak, bu kadro fazla ofansif görünmüyor mu?

oynar diye tahmin etmiştim ama oynayamıyormuş MR'de. Taktik fazla ofansif evet, yarın birkaç deneme daha yaparım.
  • Hocam bir laf vardır bilir misin. Full backs are the key of the modern football. Beksiz olmaz asla kendi yaptigim taktiklerde bekler 16-17 asist ile oynuyor bir sezonda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.