Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİZCE BU SİSTEME 64/32 BİT Mİ KURMAM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RAM: ddr3 2 gb

power color 4650 ekran kartı

çok oyun oynayan bir insanım oyunlarda kasma yaşarmıyım yardımlarınız bekliyorum sizce hangisi şimdiden tesekkürler...

• 64/32 hangisini şeçmem lazım
  • 32 bit.
  • 4 gb dan fazla ram olmadan kac bit olduğu pek farketmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartın destekliyor diger donanımlarında destekliyor ise geçmen gayet mantıklı olur... 2gb ve uzerı ram varsa 64 bit geçebilirsin ama oyle uçurum bir fark bekleme :) 64 bit ile 32 bit arasında ortalama 4 kat hız farkı vardır bilgin olsun.... bende 32 bit vistadan 64 bit windows 7 ye geçtim cok memnunum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxema

anakartın destekliyor diger donanımlarında destekliyor ise geçmen gayet mantıklı olur... 2gb ve uzerı ram varsa 64 bit geçebilirsin ama oyle uçurum bir fark bekleme :) 64 bit ile 32 bit arasında ortalama 4 kat hız farkı vardır bilgin olsun.... bende 32 bit vistadan 64 bit windows 7 ye geçtim cok memnunum =)

kardeşim yok öyle bi dünya, 2 gb ram varsa geçersin 4 kat daha hızlansın diye bir olay yok maalesef bu gezegende, 2 gb ramin varsa 64 bitin hiç bir getirisi olmaz!!
  • ARKADAŞLAR YORUMLARINIZDA DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions
    en güzel cevabı microsoftun kendi sitesinden bakabilirsin... :) rica ederim... umarız yardımcı olabilmişizdir :)
  • quote:

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions
    en güzel cevabı microsoftun kendi sitesinden bakabilirsin... :) rica ederim... umarız yardımcı olabilmişizdir :)

Verdiğin linki okudum yanlız şöyle bir şey var arkadaşın RAM'i 2 GB ben x64 win7 kullanıyorum ve şuan kullandığı RAM miktarı 1.80 GB eğerki arkadaş x64 işletim sistemi kurarsa bilgisayarında yavaslama olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: AbsolutDisco

quote:

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions

Verdiğin linki okudum yanlız şöyle bir şey var arkadaşın RAM'i 2 GB ben x64 win7 kullanıyorum ve şuan kullandığı RAM miktarı 1.80 GB eğerki arkadaş x64 işletim sistemi kurarsa bilgisayarında yavaslama olabilir...

aynen öyle yavaşlama olur tabi ki de, adam o linkte ne yazmış "Windows'un 64-bit sürümleri, 32-bit Windows. sürümlerinden daha fazla bellek kullanır." arkadaşta zaten 2 gb var işletim sistemi çoğunu kullanıcak ee programlar nasıl hızlı çalışsın, zaten çok oyun oynuyorum demiş.. Yani gfbtiti kardeşim sen 64 bit yükleyip 4 katlık bir performans artısı fln bekleme olucak olan şu windowsun çalışmasında çok bi fark olmaz yine hemen hemen 32-bit ile aynı hızda çalışır ama programlarda ve oyunlarda (özellikle fazla ram kullananlarda) performans düşüşü yaşarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiNgsLy

quote:

Orijinalden alıntı: AbsolutDisco

quote:

aynen öyle yavaşlama olur tabi ki de, adam o linkte ne yazmış "Windows'un 64-bit sürümleri, 32-bit Windows. sürümlerinden daha fazla bellek kullanır." arkadaşta zaten 2 gb var işletim sistemi çoğunu kullanıcak ee programlar nasıl hızlı çalışsın, zaten çok oyun oynuyorum demiş.. Yani gfbtiti kardeşim sen 64 bit yükleyip 4 katlık bir performans artısı fln bekleme olucak olan şu windowsun çalışmasında çok bi fark olmaz yine hemen hemen 32-bit ile aynı hızda çalışır ama programlarda ve oyunlarda (özellikle fazla ram kullananlarda) performans düşüşü yaşarsın.

O yüzden güzel kardeşim sen x32 win7 kur yada 2 GB RAM'in üstüne bi 2 GB daha ekle x64 yükle derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbtiti

İŞLEMCİ pentium dual core e5700

RAM: ddr3 2 gb

power color 4650 ekran kartı

çok oyun oynayan bir insanım oyunlarda kasma yaşarmıyım yardımlarınız bekliyorum sizce hangisi şimdiden tesekkürler...

valla 64 bit süper ama benim sistem: m4a78 lt-m anakart amd x3 athlon II işlemci HD 4670 1 gb 128 bit ekran kartı 2 gb ram ile kullanırıyorum ben geçmiyorum.ama rami 4 gb yaparsam geçeceğim bence sizde rami 4 gb yapın geçin çok güzelmiş dediklerine göre 64 bit versiyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.