Bildirim
Arkadaslar Sizce En iyi 3 Turk Serveri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saygımız Sonsuzdur.. Saolasın.. -
1-Mu Anadolu
2-Mu istanbul
3-Mu Death (Kapandı ama zevkliydi...) -
1.Mu-Bergama
2.Turkish Mu (Zor Server sevenler icin )
3.Mu-istanbul -
Şuanda bence en zevkli MuAnadolu -
Mu-Bergama
Ne kadar haksızlığa uğramış gibi hissetsemde kendimi genelleme yapmak yanlış olur . -
Bence Mu-İstanbul Gelin.. -
Mu-istanbul :-) -
MuAnadolu -
MuAnadolu -
1.Muanadolu..
2.Mu-istanbul.. -
turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla -
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla
Anlayamadigim bir sey var hem hepsi dandik oldugu halde 1 tanesi nasıl saglam oluyor??? -
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Lord
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla
Anlayamadigim bir sey var hem hepsi dandik oldugu halde 1 tanesi nasıl saglam oluyor???
iyi konuya değindin lord dandik olsa bile 1 günlüğüne açılıp kapancaksa bile ben turk serverlerinde oynarım neden elaleme hit,player kazandırayım değil mi?
Edit:İmla Hatası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 2 Nisan 2007; 20:51:26 >
-
Bence Dost mu çok güzeldi İstanbulda ama istanbulun sitesi açılmıyor nie acaba -
MU-ANADOLU DİYOM BAŞKA BİŞE DEMİOM -
Bende Dostmu diom gerçi kapandı ama -
Yaw kardeş bi gülüon bi kızıon sen ne oluo annamadm su ban ifadesini coğu kişi yerinde kullanmayı bilmiyor -
Örnek ben çünkü daha yeni yim ve server ariyom server pls -
Sağlam olarak bnm bildiğim 3 serwer vardı.2si kapandı 1i açık;
1.BizMu
2.Mu-Türkiye
3.TurkishMu
Sağlam dendiği zaman aklıma bunlar gelio.BizMU ve Mu-Türkiyede de kastım saten.
Ama şuan kasılcak Türk serwer denince TurkishMu hariç yoq gibi bişey bence.(Benim yaptığım yorum sadece kalıcılık bakımındandı.Şuan serwerı olan arkadaşlar yanlış anlamasın)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X