Şimdi Ara

Arkadaslar Sizce En iyi 3 Turk Serveri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-MuAnadolu

3-MuBergama

Bazılarınız MuAnadolu Diyebilir Ben Gorusumu Belirteyim..MuAnadolu Normal Pc De Adsl e Ne Olcagi Belli Değil Bir Sorun Olsa Gidebilir..Ancak MU-İSTANBUL DEDİCATED Benim icin asıl neden budur.

BunLar Benim GorusLerim Lütfen Saygı Gosterin

• Saygımız Sonsuzdur.. Saolasın..
  • 1-Mu Anadolu
    2-Mu istanbul
    3-Mu Death (Kapandı ama zevkliydi...)
  • 1.Mu-Bergama
    2.Turkish Mu (Zor Server sevenler icin )
    3.Mu-istanbul
  • Şuanda bence en zevkli MuAnadolu
  • Mu-Bergama

Ne kadar haksızlığa uğramış gibi hissetsemde kendimi genelleme yapmak yanlış olur .
  • Bence Mu-İstanbul Gelin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mu-istanbul :-)
  • MuAnadolu
  • MuAnadolu
  • 1.Muanadolu..
    2.Mu-istanbul..
  • turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla

Anlayamadigim bir sey var hem hepsi dandik oldugu halde 1 tanesi nasıl saglam oluyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

turk serverlerının hepsı dandık yemısım turk serverlerını bı ara 2-3 tane salam server vardi simdi sadece biri duruyo gerisini salla

Anlayamadigim bir sey var hem hepsi dandik oldugu halde 1 tanesi nasıl saglam oluyor???

iyi konuya değindin lord dandik olsa bile 1 günlüğüne açılıp kapancaksa bile ben turk serverlerinde oynarım neden elaleme hit,player kazandırayım değil mi?
    Edit:İmla Hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 2 Nisan 2007; 20:51:26 >

• Bence Dost mu çok güzeldi İstanbulda ama istanbulun sitesi açılmıyor nie acaba
  • MU-ANADOLU DİYOM BAŞKA BİŞE DEMİOM
  • Bende Dostmu diom gerçi kapandı ama
  • Yaw kardeş bi gülüon bi kızıon sen ne oluo annamadm su ban ifadesini coğu kişi yerinde kullanmayı bilmiyor
  • Örnek ben çünkü daha yeni yim ve server ariyom server pls
  • Sağlam olarak bnm bildiğim 3 serwer vardı.2si kapandı 1i açık;

1.BizMu
    2.Mu-Türkiye
    3.TurkishMu

Sağlam dendiği zaman aklıma bunlar gelio.BizMU ve Mu-Türkiyede de kastım saten.

Ama şuan kasılcak Türk serwer denince TurkishMu hariç yoq gibi bişey bence.(Benim yaptığım yorum sadece kalıcılık bakımındandı.Şuan serwerı olan arkadaşlar yanlış anlamasın)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.