arkadaşlar turknetten çıkıyorum, internet kutusuna geçiş için evraklar hazır yarın kargoya vericem ama millenicom a mı geçsem? altyapı turk telekom vae altyapısı ve sorunsuz hizmet alıyorum fakat hat değerlerimden dolayı kaliteli bir şekilde alabilecegim hız 50 mbps. 80 i görüyor modem ama zannediyorum 80 verirlerse snr margin çok düşecek ve kopmalar olacak. |
arkadaşlar sizce hangi iss
-
-
Ben de TurkNet'ten başka ISS'ye geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim karar veremedim. İnternet kutusu isimli internet servis sağlayıcıyı ilk defa bu forumda duydum. Millenicom'dan da çok şikayet var. Adam gibi hizmet alamayacaksak Millenicom'a geçmenin de bir anlamı yok. Türk Telekom pahalı ama hiç olmasa başım ağrımaz. Bir problemle karşılaşırsam Türk Telekom çözemezse hiç biri çözemez.
Keşke bir kaç ay önce 24 ay taahhüt verip 50 Megabit 140 TL'ye Türk Telekom'a geçseydim. Nasıl olsa TurkNet 2023'e kadar 139 TL sabit garantisi verdi kalalım dedik, hata ettik.
-
Bende arayış içerisindeyim. İnternet kutusu veya poyraznet şuan geçilecek issler gibi duruyor. Kullanıcı yorumlarını burada paylaşırlarsa bizim için yol gösterici olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhüt yoksa gideceğiniz firmada Türknet gibi 2 hafta sonra zam gelip gelmeyeceğini bilemesiniz.
Alt yapınız varsa Türkiye gibi nefes alsa dolar fırlayan bir ekonomide TürkTelekom'dan taahhüt yapmak en mantıklısı.
Onun dışında hangi iss geçerseniz geçin size hizmet verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 26 Temmuz 2022; 17:56:40 > -
Turknet ayarında firma arayışınız varsa Netspeed'e bakmalısınız.
-
sakın millenicoma bulaşmayın internet kutusu , netspeed , poyraznet öneririm
-
Taahhüt*
-
Kankam hızlı hızlı yazınca klavye otomatik düzeltiyor.
-
-
kaç tane peder var
-
bu evrakları yazıcıdan çıkartıp imzalayıp adreslerine mi gönderecez bende turknetten geçiyorum bireysel geçiş formu verdiler
-
İnternet Kutusu kadar kullanıcısına değer veren yanında olan, her sorunu elinden gelidiğince çözmeye çalışan firma görmedim. Tavsiye ederim. Arıza durumunda karşında sürekli bir muhattap var. Yanlışlık olduysa da düzeltmek için çabalayan gerçek birine hemen ulaşabiliyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X