Şimdi Ara

Arkadaşlar sizce iyi mi ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün elimde kalan 912 TL Vatan çekini verip üstüne de 200 TL civarı nakit alarak 670 TL'ye sıfır HTC Butterfly (Verizon Droid DNA model) telefon aldım. Eski telefonum Xperia Tipo olduğundan attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Yalnız kafamı karıştı biraz, telefonum batarya 2020 mA ve az gidiyor diyorlar. Uzun süre video falan izlemem, sadece twitchten yayın izlerim, oyun falansa hiç oynamam. Telefonun eski olduğunun farkındayım, ancak hâlâ One m7 ile kıyaslanacak performansta. Tipi de çok hoş. Ne dersiniz, fiyatına göre iyi mi sizce? Ayrıca ürün Vatan'da falan yok, mediakarkt siteisnde de yok. Üstelik bendeki sürüm 4G'li. Verizon (Amerikan GSM operatörü) ile bağlı olmayınca kitkat almıyor, ama yabancı forumlara baktığımda pek bişi katmadığı söylenmiş kitkatın. kullanan, akıl verecek olan var mı?

• O fiyata bence İyi derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htcde batarya hep vasat olmustur zaten ama parasina gore fena cihaz degil hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler olumlu yorumlarınız için..
    Cihazda iki sorun tespit ettim.
    Kitkat güncellemesini wifi ile alamıyorum, verizon'a bağlı olmanız gerek diyor.
    SIM de verizon'a ait bi' hat olmadığından sanırım ayrı bi yöntem kullanmam şart.

İkincisi de hotspot açamıyorum.

Sanırım şimdilik böyle kullanmaya devam edeceğim, zira Jelly Bean gayet stabil çalışıyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Teşekkürler olumlu yorumlarınız için..
    SIM de verizon'a ait bi' hat olmadığından sanırım ayrı bi yöntem kullanmam şart.

Sanırım şimdilik böyle kullanmaya devam edeceğim, zira Jelly Bean gayet stabil çalışıyor şu an.

XDA'da unbranding konularını araştırın, Bu sayede içindeki Verizon ROM yerine Generic ROM yükleyebilirsiniz, hem güncelleme alırsınız hemde hotspot çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

XDA'da unbranding konularını araştırın, Bu sayede içindeki Verizon ROM yerine Generic ROM yükleyebilirsiniz, hem güncelleme alırsınız hemde hotspot çalışır

Hocam unbranding'i araştıracağım. Yalnız Sync Manager ile 4.4.2 update alabildim. Yine de dediğim gibi unbrand yapmaya çalışacağım, şayet root gerekmeyecekse.
    Ki gerekecek sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

Hocam unbranding'i araştıracağım. Yalnız Sync Manager ile 4.4.2 update alabildim. Yine de dediğim gibi unbrand yapmaya çalışacağım, şayet root gerekmeyecekse.
    Ki gerekecek sanırım.

root gerekmiyor fakat unlocked bootloader gerekiyor. mHTC developer sitesinde bütün telefonlar için bootloader açmaya olanak veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.