Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SONY VAİO ALICAM Bİ BAKARMISNZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio Fit E SVF1532SSTW Intel Core i5 4200U 1.6GHz / 2.6GHz 4GB 500GB 15.5" Taşınabilir Bilgisayar

Normal fiyatı 2250 tl ile 2050 araıs bu cihazın Tavsiye edermisiniz

• Ben sony vaio f serısı kullanıyorum gayet memnunum
  • Bence sony alma ben PCG-71811M KULLANİYORUM
    bugun ekran bembeyaz oldu masaüstü gorunmuyor tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim tavsiyem sakın ola para verme. Git babalar gibi macbook al başın ağrımasın.

Allahın belasına ne diye para verdim bilmiyorum ama fan sesinden kafayı sıyırıcam diyebilirim.
  • ben de vaio kullanıyorum çok pişmanım servisi çok kötü, ayrıca makine çok hassas çok çabuk çiziliyor çok çabuk dökülmeye başlıyor çok narin makineler. DELL almadığıma çok pişmanım şu an
  • Dell Tr piyasasindan cekildi laptopunu zor bulursunuz 3.nesil falan olmasi muhtemel.

Sony vaio da cekildi. Laptop aliyosunuz karpuz degil biraz arastirin sunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sony vaio fit serisi kullanıyorum, mükemmel değil ama windows kullanan laptoplar arasında en iyisi özellik olarak değil bu arada.

Ama eğer laptop alacaksan tek teklime diyorum macbook al bütçen yetmiyorsa kimseye aldırış etme diğer markalardan daha iyi olduğu net olan sony vaio alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vaio full hd model kullanıştım beyaz muhteşemdi bir ssd ile çok iyi bir performans alınabilir
  • vaio ve mac book pro 17 gerisi hikaye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.