Bildirim
Arkadaşlar Şöyle Bir Pil Uyarısı Alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pilin ömrü dolmuş eskisi gibi uzun süre gitmeyecektir değiştirmezsende sıkıntı olmaz ama -
jackalın dediği gibi piliniz artık %13'ünü kullanamaz yani %100 şarj olamaz yeni bir pil alabilirsiniz yada lazım değil sabit kullanıyorum dersen zararı olmaz -
teşekkür ettim arkadaşlar....az önce pili tam doldurup kullandım,normalde 2 saate yakın giden pil 45 dakikada bitti :( -
Birkaç sene geçtiyse cihazı alalı bataryası eskimiştir.Eğer ilk günkü performansı istiyorsanız bataryasını değiştirmeniz gerekecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıl oldu alalı :/ -
laptopun şarjını tamamen bitirin açılmayana kadar ondan sonra sarja koyun bendede olmuştu böyle bi durum düzelmişti denemenizde fayda görüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: laptop arası köfte
3 yıl oldu alalı :/
Ooo hocam iyi bile dayanmış. Normalde lityum ion pillerin ömrü 2 yıl kadardır. Ömür derken tamamen kullanılmaz hale gelmez ama performansı baya düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında sürekli adaptörde kullandım ama ani elektrik kesintilerinde cihaz zarar görmesin diye pili hiç çıkartmadım...çıkartsam cihaza zarar gelecekti,çıkartmasam bataryaya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: laptop arası köfte
aslında sürekli adaptörde kullandım ama ani elektrik kesintilerinde cihaz zarar görmesin diye pili hiç çıkartmadım...çıkartsam cihaza zarar gelecekti,çıkartmasam bataryaya :)
Ben de öyle kullanıyorum. Şu an bile batarya takılı ve cihaz şarjda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 17 Şubat 2014; 22:44:45 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- bios"tan güvenli mod açma
- over current have been detected on your usb device
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- mavi ekran hatası
- biosa nasıl girilir windows 10
- zyxel modem kurulumu
- wifi hızlandırma
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X