Arkadaşlar blader çarım var farma giriyorum garip bi ikilemde kaldım. yapacağım build; blade 90 fire 90 lighting 72 cold 48...
ama içimden de; blade 90 fire 90 cold 30 FORCE 90
geçmiyo diil... yorumlarınıza ihtiyacım var sizce hangisi pvpde daha başarılı olmamı sağlar?
72-48 yapma 90-30 her zaman iyidir ne olduğu önemli değil
blader charlar 90 da full farmda cok saglam olacak lar.bence fire-heuksal 90 lıgt 70 cold 50 yap.+5 set yap cık sahalaraa.force niye acacaksın zaten 73 combosunun zehırlerı gayet güzell. ayrieten bi tane daha zehırın var.daha ne yapacan
blader charlar 90 da full farmda cok saglam olacak lar.bence fire-heuksal 90 lıgt 70 cold 50 yap.+5 set yap cık sahalaraa.force niye acacaksın zaten 73 combosunun zehırlerı gayet güzell. ayrieten bi tane daha zehırın var.daha ne yapacan
Kesinlikle katılmıyorum..Yarım hoca dinden yarım doktor candan hesabı olur "lıgt 70 cold 50" buildi..Mantık ne allahını seversen?
Eğer aklından geçen buildler bunlarsa ikincisini tavsiye ediyorum kesinlikle.. Neden dersen ; Force dalı için özellikle 90 olmazsa olmaz gibi bir durum var zaten.. Ayrıca 30 light açacağına 30 S.S açarsın colddan hem biraz daha avantajın olur..Ayrıca ; çok da parry ratioya ihtiyacın kalmayacak..
Heuksal derken.Bicheon diyecektin galiba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme