Bildirim
arkadaşlar sürüş oyunu bakarmısınız
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunu bende istiyorum yetkililere duyrulur -
most wanted de carear da seç bir araba dolaş caddelerde -
evet bencede
most wanted da carear çok güzel ve zevkli -
live for speed 2 -
Forza Racer.nl Gercekci 1 numara arabalar Arabanin icinden oynadim ohh gel keyfim gel zuperr
bu arada buyuk normal maplar var gezmek icin felan racer olduna bakmayin yani : ))
buyrun benim oyundan bi kac resimler
Iste Favori arabam Bmw M3 Mpower
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero411 -- 22 Temmuz 2006; 16:25:56 >
-
birazda grafik olsa taö olacakmışş -
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
birazda grafik olsa taö olacakmışş
GraFIK zaten 100% Super o maptan o bakimdan
Eh bizim grafik de var biraz ati radeon 9600 64mb (laptop)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero411 -- 22 Temmuz 2006; 20:03:09 > -
midtown madness san andreas i aç suç işlemeden durabileceksen sür arabanı arabalar kötü dersen patch çok piyasada -
quote:
live for speed 2
sonuna kadar arkandayım arakdaşım live for speed den daha gerçekçi bir oyun olamaz nfs serisinin tamamı gelsin o oyun kadar olamaz eskiden nfsu lara tapardım ama bu oyunu bulduktan sonra gerçek sürüş oyunu nedir gördüm.bide çoklu oyuncu modunu açabilsemAçabilen varsa P.M den ulaşsın lütfen bana -
bide motorla olanı var
http://www.vf11.com/oyun/oyun-about108.html -
Güzelmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: sınan_erdem
arkadaşler bana günümüzdeki normalde kullanılan araçlarla sadece sürüş yapılacak bi oyun bilen varmı yarış faln olmicak öyle bi oyunvarsa yardım edin lütfen..
ya ben de bu tip bir oyun arıyorum lütfen bilen arkadaşlar varsa yardım etsin -
quote:
Orjinalden alıntı: sınan_erdem
arkadaşler bana günümüzdeki normalde kullanılan araçlarla sadece sürüş yapılacak bi oyun bilen varmı yarış faln olmicak öyle bi oyunvarsa yardım edin lütfen..
ya ben bilmiyorumda böyle boş boş mu dolaşıyoruz arabayla yoksa bişilerde yapıyomuyuz arada sırada aslında gzl bişie benzio ama bi süre sonra sıkmazmı insanı ya:S -
birde bişi daha eklicem yukardaki ss lere baktımda senden başka araç olmuyormu şehirde(biraz fzla soru sordm ama ) -
oyun güzele benziyor,hatta güzel de ama , grafikler kötü bide başka araba yok -
midtown madenss 1-2.ya bu midtown madness 3 ün pc versiyonunu niye çıkarmadılar ki fıstık gibi oyun.microsoft paraları koyacak yer bulamuyo heralde -
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
midtown madenss 1-2.ya bu midtown madness 3 ün pc versiyonunu niye çıkarmadılar ki fıstık gibi oyun.microsoft paraları koyacak yer bulamuyo heralde
+1 -
yeni konu açmayayayım dedim, güncel arabalar(renault, peugeot, opel...vs) sürebileceğimiz, normal trafikte araba kullanabileceğimiz(yarış istemiyorum) bir oyun istiyorum. TDU ve midtown madness 2 dışında hangi oyunlar olabilir -
imkanın varsa konsol+midnight club la dolaş şehirde . Şehirdeki diğer arabalar falan da lisanslı yani öyle dandik değiller. Ve insanlar da var cabası. Işıklar da durursun falan zevbkliolur.
Benzer içerikler
- nfs most wanted arabalar hangi kutuda
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- lfs s2 kilidi açma
- forza horizon 5 açılmıyor
- assetto corsa evo
- araba oyunları pc
- assetto corsa sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X