foruma uzun zamandır üyeyim ve çok sık takip ederim ama az yazarım. maruzatım ve mümkünse sizden ricam bulduğum ve bir türlü iyi mi kötü mü karar veremediğim suzukiswift automatic vites bir araba var. bunun hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşmanız.
şimdiden çok teşekkür ediyorum. trabzonda ikamet ediyor olmam bu arabayı sormamda ilk etken.
merhaba ben dünswift 1,5 AT aldım.İlk defa suzuki kullanıcam motorun 1,5 olması ve görüntüsü beni cezbeti kullandıktan sonrada gerçekten güçlü bir araç olduğunu birkez daha kanıtladı.ilk izlenimlerim şöyle, +motor hacmi +atak olması +dış görünüm +iç dizayn +görüş seviyesi +yumuşak vites geçişleri +park sensörü hediye +3 yıl garanti +557 ytl yakıt desteği yakıt tüketimini daha sonra yazarım. -anahtarları sustalı değil çok uzun -kilit sistemi garip geldi,tek basışta sürücü kapısı açılıyo tüm kapılar için 2 defa basmak gerekiyo. -yol bilgisayarı yok. -bagaj hacmi ufak
alınır mı? getz,corsa,clio,colt,micra,sirion,i10,picanto hepsini eledim ve aldım :) tavsiye ederim.
yakıt tüketimi?
bende almayı düşünüyorum 1,2 otomatik swift fakat yakıt tüketimi hakkında net bir bilgim yok. Bir kaç arkadaşım benzinli araba sonuçta Ankara'da yaşıyorsun hemde otomatik zaten tüp taktırırsan ciddi anlamda paran cebinde kalır diyor fakat emin olamadım 1,2 motor sonuçta. Kullananları merak ediyorum tüp taktırmaya ihtiyaç duydumu?
adanalıjamiryo
kullanıcısına yanıt
Merhabalar, 2013 mayıs'ında 0 km aldığım 1.2 at swift ile Ankara şehir içinde (full şehir içi;yıldızevler,kızılay,ulus,bakanlıklar sabah ve akşam trafiğinde,ortalama hız 20-25 km/h geçemiyorsunuz.) 2500 km yol yaptım.Arabayı aldığım günden beri eski alışkanlık hep yüksek devir kullanıyorum,(bu arada swift 2.arabamız hafta sonları volvo s60 2.0 T kullanıyorum).Lafı fazla uzatmadan yoğun trafikte ve hayli zorlayarak kullanmama rağmen 8.0L/100km yi göremedim,ortalama kullanımla aynı trafik yoğunluğunda 6-6.5 litre beklenebilir,yılda 10-15.000 km için lpg anlamsız olacaktır diye düşünüyorum.