Şimdi Ara

Arkadaşlar tablet almak istiyorum karar veremedim.Yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.250 lira civarı fiyatlı tabletlerden edinmek istiyorum.Fakat hangisini alacağıma karar veremedim.

Düşündüğüm markalar;

Dark Evopad R7000
    Ainol Novo 7 Tornado
    ReedPad Lite

Birde codegen QBix var.

Sizde hangisini almalıyım hangisini tavsiye edersiniz ve neden?

Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara

• Araştırmalarıma göre, ReedPad Lite'dan uzak durmanı öneririm. Teknik servisi çok sıkıntılıymış. Şikayet çok bu konuda.
  • Peki bunların arasından önerebilceğiniz marka var mı?
  • Ainol Novo7 güzel bir tablet bence ama hiçbirini kullanmadığım için kesin birşey diyemiyorum. Kullanan arkadaşlardan fikir almanız daha yararlı ve sağlıklı olucaktır.
  • hocam ainol novo 7 aurora 2 yi tavsiye ederim.ben teknofarktan 292 tlye kargo dahil sipariş ettim.
  • Aslında ben 200 civarı bişey düşünüyodum o fiyata bulamayınca 250 yi zorlamaya karar verdim daha üstüne çıkamam yani.Tornado yu veya yazdığım diğer markaları tavsiye etmezsiniz?
  • Reedpad3 ve lte iyi tabletler;bende ikisi de var ama servisi cidden kötü diyorlar.Benim henüz işim düşmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servisi unututsan al derim;tabletler gerçekten kaliteli.Ben 4 aydır sorun yaşamadım :)

• Bunların hiçbirini daha önce kullanmadım ama özellik olarak Dark Evopad R7000 daha iyi duruyor.
  • 300 TL nin altindaki tabletler cocuklara oyun oynasin diye alinabilir ancak.
    Tablet alacigim ve ise yarasin diyen min 300 TL yi gozden cikarmalidir.

• Ben bi kaç gündür yaptığım araştırmalara göre sizin aradığınız meblada en iyi Piranha Business 7 yi buldum.Kullanıcı yorumlarında genelde memnun olduklarını okudum.Bi bakmanızı tavsiye ederim.Sizin saydığınız isimlerde genelde teknik servis açısından olsun özellik olsun Piranhadan aşağı idi.Piranha yı daybuyday den bazıları bi ara kampanyalı 170 e almış şuanda en uygun kampanyada 270 e var internette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.